2 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ποιος παίζει το παιχνίδι καλύτερα"



Η Μπαρτσελόνα αισθάνθηκε άνετα στο ΟΑΚΑ και για αυτό ευθύνεται ο Παναθηναϊκός, με τον Τζέιμς Γκιστ να μιλά στο Euroleague Greece για όσα θα μπορούσαν να 'χαν πάει καλύτερα.

Δεν ξέχασε πώς να σκοράρει. Η Μπαρτσελόνα φρόντισε εν πολλοίς, για το άποντο του Τζέιμς Γκιστ, το βράδυ της Παρασκευής (31/1), σε 17.53'' συμμετοχής. Διάστημα στο οποίο είχε 0/4 διπ. και 0/1 τριπ., 4 ριμπ. και 2 λάθη), αριθμοί που σίγουρα δεν παραπέμπουν στον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό.
Το Euroleague Greece ζήτησε από τον Αμερικανό να εξηγήσει τι έγινε, για να τον ακούσει να λέει ότι "σε αυτό το επίπεδο, τα στατιστικά, οι αριθμοί δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Μπορείς να διαβάζεις από το πρωί έως το βράδυ, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι ποιος παίζει το παιχνίδι καλύτερα". Αυτό το βράδυ καλύτερη ήταν η "Μπάρτσα". "Αυτό που κάνει πάντα τη διαφορά, είναι το ποιος θα βγει εκεί έξω και θα παλέψει όσο πιο σκληρά μπορεί. Ποιος θα πατήσει στο παρκέ και θα δώσει ό,τι χρειάζεται να δώσει για τη νίκη", κάτι που δεν έκανε η παρέα του από την εκκίνηση της διαδικασίας.
"Τους αφήσαμε να αισθανθούν άνετα"
"Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, αλλά το πρώτο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχουμε κάνει, στην τρέχουσα περίοδο" πρόσθεσε ο Γκιστ, πριν διευκρινίσει πως "για να νικήσεις ομάδες όπως είναι η Μπαρτσελόνα, πρέπει να παρουσιάζεις ολοκληρωτικό παιχνίδι. Εμείς δεν το κάναμε από την αρχή. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από ό,τι δείξαμε στο πρώτο μισό. Δεν παίξαμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ήμασταν εκτός ρυθμού κάτι που φάνηκε και από τα σουτ που κάναμε. Είχαμε κάποιες ανοιχτές προσπάθειες, αλλά όχι όσες θα χρειαζόμασταν. Συν αυτό, τους αφήσαμε να κάνουν ό,τι ήθελαν στην επίθεση. Δεν τους αναγκάσαμε καν να σκεφτούν έναν διαφορετικό τρόπο, για να κάνουν τη δουλειά τους. Τους επιτρέψαμε να αποκτήσουν άνεση".
"Cannot mess up tοο many times"
Όλα αυτά άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. "Όλα εξαρτήθηκαν από την αυτοσυγκέντρωση που δείξαμε, από την προσήλωση στις τακτικές μας. Ο καθ' ένας μας έπαιξε άμυνα και πρόσφερε ό,τι μπορεί να δώσει, βάσει ικανοτήτων. Παλέψαμε για όλες τις μπάλες. Στην άλλη άκρη ωστόσο, δεν βάλαμε τα σουτ. Τι να πω; Αυτό είναι το μπάσκετ. Όταν παίζεις με καλές ομάδες, δεν μπορείς να τα "θαλασσώνεις" πολλές φορές. Θα το εκμεταλλευτούν".
Τώρα, ο ΠΑΟ έχει δυο διαδοχικές ήττες στο ΤΟΡ16 και την επίσκεψη στη Μάλαγα, στις 14 του Φλεβάρη. Όπου "τα πράγματα θα είναι φυσικά, διαφορετικά. Θα είμαστε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Κάθε ματς έχει να σου προσφέρει μαθήματα. Και αυτά που "παίρνεις" και εκείνα που χάνεις. Αρκεί να τα δεις. Και εμείς τα βλέπουμε".

Πηγή: Sport 24 

ΓΗΠ.ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ 2-0 ημιχρ. 0-0


 

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Asteras Tripolis,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Atromitos(πιθανοτητες Link),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Ergotelis(1 στα 3 Link?)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ελικόπτερο για… αποστράγγιση νερών!

 

Live Streaming.16:00 Roma - Parma Italy Serie A

 

Live Streaming.15:00 Olympiakos - Panaitolikos

 

Live Streaming.15:30 West Bromwich - Liverpool FC England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλεισε Λάζιτς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι κρουαζιέρες πρώτη επιλογή για τους εύπορους τουρίστες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η επιτομή του fair-play στη Χίο

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Torino 1-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: