19 Φεβ 2014

«ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Με... ελληνική συνταγή και στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας

Με... ελληνική συνταγή και στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας
Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει βρει φέτος τη... συνταγή για να χαμογελά τελευταίος στις συναντήσεις του με τον Ολυμπιακό. Στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια που έκριναν κάτι (αυτό του β' γύρου του πρωταθλήματος της Α1 έδινε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και ο ημιτελικός έδινε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας) οι «πράσινοι» μπόρεσαν με σχετική ευκολία να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Με την ίδια συνταγή, λοιπόν, βασικότατο συστατικό της οποίας είναι η δυνατή άμυνα, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται για το αυριανό (9.45 μ.μ.) πρώτο για φέτος ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο πέρα από το γόητρο, έχει ύψιστη βαθμολογική σημασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετρά τρεις σερί ήττες (από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και τη Μάλαγα στην Ισπανία), γεγονός που καθιστά τη νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.
Ηδη η Μάλαγα έχει ανεβάσει τις μετοχές της στην υπόθεση πρόκριση, ενώ πάντα «ζωντανές» παραμένουν οι Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Αναντολού Εφές.
Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται στην πρόκριση, αλλά φιλοδοξεί να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλό του, με τη 2η θέση να είναι ο μεγάλος του στόχος. Και για να τα καταφέρει θα πρέπει να καλύψει το σερί των ηττών, αρχής γενομένης από τη συνάντησή του με τον Ολυμπιακό.
Με... ελληνική συνταγή και στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας
Μέτρα: Προσέχουν για να έχουν
Οπως στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, έτσι και στην αυριανή τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας σε κόσμια πλαίσια. Αλλωστε, η Ευρωλίγκα δεν... παίζει με τα θέματα ασφαλείας. Οι ποινές που επιβάλλει φέτος ο αθλητικός δικαστής της πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι... εξοντωτικές και οι ελληνικές ομάδες το «ένιωσαν» στο πετσί τους. Μάλιστα, το «τριφύλλι» ήταν η πρώτη ομάδα που τιμωρήθηκε αυστηρότατα από τη διοργανώτρια αρχή και αναγκάστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν όχι μόνο να ξενιτευτεί από το ΟΑΚΑ, αλλά και να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. 


Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Arsenal vs Bayern Munchen,Live Streaming.21:45 AC Milan vs Atletico Madrid Eastern European Time

 

Σάλβιο: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας»

 

Χάνει την Μάντσεστερ Γ. ο Βαλντές

 

Σαββίδης: "Πιστεύω και σε εσάς και στον ΠΑΟΚ"

 

Ανακαλύφθηκε μετάλλιο της Μεσολυμπιάδας του 1906 (photo)

 

Μηδενίστηκαν οι «πράσινες»

 

Βαρύτατες οι κατηγορίες για τον Σπανό!

 

LIVE η συνέντευξη Τύπου του Στέφενς (video)

 

Ολυμπιακός: Νέα… υπόκλιση σε Μίτσελ



 

Το διαμάντι της «Μπάρτσα» από το Μαρόκο (video)

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Η απάντηση του Ντάνι Άλβες στον Πελεγκρίνι!

 

Τι θα δούμε την Τετάρτη στο Champions League

 

Ντάνστον: Μπορούμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ

 

Βραζιλία: Ο 41χρονος Ριβάλντο έπαιξε μαζί με τον γιο του! (photo+video)


Έτσι "βλέπουν" τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι

 

Συνελήφθη ο Σπανός για λαθρεμπόριο καυσίμων

 

Live Streaming.21:45 Manchester City - Barcelona 0-2(video),Bayer 04 Leverkusen - Paris Saint Germain 0-4(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: