27 Φεβ 2014

Επικροτεί ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επικροτεί ΠΑΟΚ ο ΠαναθηναϊκόςΜε ικανοποίηση υποδέχτηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για εξυγίανση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμμαχοι φαίνεται πως έγιναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αφού τη χθεσινή ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» για εξυγίανση και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακολούθησε αυτή των «πράσινων», με την οποία επικροτούν την πρωτοβουλία.
Σε αυτή γίνεται υπάρχουν και αιχμές για «…ανέλεγκτη δράση προσώπων και συμφερόντων» και για παθογένειες «… που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα», ενώ τονίζεται η ανάγκη συνεργασιών «…που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοούμενη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».

 Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Armania Jeans Milano - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming. 22:05 Benfica Lisbon - PAOK Saloniki,Live Streaming. 22:05 Valencia CF - Dynamo Kiev Europa League

 

Ο Τζινόμπιλι... σκίζεται στο παρκέ (vid)

 

Πράνιτς: «Νίκη για εμάς και τον κόσμο»

 

Μουρίνιο: «Αν φύγω από την Τσέλσι, θα πάω στην Ίντερ»

 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΝΤΟΣ

 

Ο Βελλής φεύγει, η ομάδα συνεχίζει

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs FC Barcelona Eastern European Time

 

Live Streaming.20:00 SSC Napoli - Swansea,Live Streaming.20:00 Eintracht Frankfurt - FC Porto,Live Streaming.20:00 PFC Ludogorets Razgrad - Lazio,Live Streaming.20:00 Red Bull Salzburg - Ajax,Live Streaming.20:00 FC Basel - Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.20:00 Shakhtar Donetsk - Viktoria Plzen,Live Streaming.20:00 FC Sevilla - Maribor.Live Streaming.Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Rubin Kazan - Betis 0-2(1-3),Live Streaming.20:00 Uefa Europa League Simulcast.Eastern European Time

 

Γιάχος στο Παγκρήτιο ...

 

Να «ράψει» κουστούμι για F4

 

Πληροφοριοδότης του FBI μιλούσε με τον Μπιν Λάντεν

 

Δύο… διαφορετικά «buzzer beater» (vid's)

 

Φαν Πέρσι: "Είμαστε χάλια"

 

Σαρρής: "Αξίζει το καλύτερο στην Εθνική"

 

Ο κόσμος της «Μπάρτσα» θέλει Κλοπ


Live Strreaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 1-6(video) Champions

Δεν υπάρχουν σχόλια: