5 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κατάσκοπος Μήτρογλου...

O Κώστας Μήτρογλου περίμενε πώς και πώς τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των "16" του Champions League. H ζωή, όμως, τα έφερε έτσι που θα επισκεφθεί νωρίτερα από τον Ολυμπιακό το Ολντ Τράφορντ...


Την Κυριακή (9/2) η ουραγός της βαθμολογίας, Φούλαμ, θα βρεθεί στο "Θέατρο των Ονείρων" για να αντιμετωπίσει τους "Κόκκινους Διαβόλους", στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Ενα παιχνίδι κομβικό και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στην 4άδα και οι Λονδρέζοι για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Πιθανότατα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Φούλαμ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει και ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί της ομάδας, ελπίζοντας ότι θα σκοράρει και θα δώσει άλλον αέρα στους "κότατζερς" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Είναι χαρακτηριστικά κάποια μηνύματα φίλων της Φούλαμ, με αποδέκτη το σύλλογο, μέσω του twitter:
► "Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ από ομάδα της Premier League. Η Φούλαμ παραπαίει εκτός αν ο Μήτρογλου είναι ένας σούπερ ήρωας".
► "Μόλις είδα μια φωτογραφία, με τον Μήτρογλου να αναρωτιέται: Γιατί υπέγραψα στη Φούλαμ;".
►  "Είμαι σίγουρος ότι ο Μήτρογλου ασχολήθηκε περισσότερο με το κινητό του, παίζοντας παιχνίδια, από το να βλέπει την απογοητευτική εικόνα της Φούλαμ".
Από 'κει και πέρα, ο προπονητής της Φούλαμ, Ρενέ Μόλεστιν, παραδέχθηκε ότι "πιάσαμε πάτο", με αφορμή τον αποκλεισμό - σοκ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας. "Κι αφού έχουμε πιάσει πάτο, τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, αλλά μόνο καλύτερα, όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά τη στιγμή που δημοσιεύματα από την Αγγλία, κάνουν λόγο για αντικατάστασή του!
Δύο μήνες αφότου αντικατέστηκε τον Μάρτιν Γιολ στην τεχνική ηγεσία, η θέση του είναι επισφαλής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Mail", ο 49χρονος Ολλανδός κινδυνεύει να γίνει ο 8ος κατά σειρά προπονητής από το ξεκίνημα της σεζόν που θα αποχαιρετήσει πάγκο ομάδας Premier League, με τους διοικούντες να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Λέγεται μάλιστα ότι δεν αποκλείεται η Φούλαμ να πάει στο Ολντ Τράφορντ με άλλον προπονητή! Τον νυν τεχνικό της διευθυντή, Άλαν Κέρμπισλι.
Το πώς θα πάει στο Μάντσεστερ είναι θέμα των Αγγλων. Αυτό που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι να αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου, ώστε στη συνέχεια να δώσει αναλυτικό ρεπορτάζ για την αγωνιστική συμπεριφορά της Γιουνάιτεντ, ενόψει του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη... 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ.

 

Live Streaming. 22:00 AS Roma vs Napoli,Live Streaming. 23:00 Barcelona - Real Sociedad Spain Copa del Rey Eastern European Time

 

Live Streaming.21:00 Real Madrid - Atletico Madrid Spain Copa del Rey



Live Streaming.19:15 Olympiakos vs. Kolossos 77-68

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός 85-87



Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis - Panathinaikos1-0, PAOK Saloniki - OFI Crete 5-0


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Στο «Καραϊσκάκης» ο Μόγες!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έγραψε ιστορία ο Μπατίστ

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Platanias,Live Streaming.17:15 Olympiakos - Panionios Athens(πιθανα Link),Live Streaming.17:15 Atromitos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Levadiakos - Apollon Smirnis(Link με πιθανοτητες και μη...)

 

Live Streaming.15:00 Xanthi - PAS Giannina 0-3,Ergotelis - Veria FC 2-0

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Platanias,Live Streaming.17:15 Olympiakos - Panionios Athens(πιθανα Link),Live Streaming.17:15 Atromitos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Levadiakos - Apollon Smirnis(Link με πιθανοτητες και μη...)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πρότζεκτ δεκαετίας στις Ακαδημίες"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) Pre-game: Εργοτέλης - Βέροια (15:00)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο! Είναι μόλις 15 μηνών και δεν χάνει καλάθι! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το pre game της 23ης αγωνιστικής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπανικολάου: «Οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Κίνδυνος να μείνει φυτό ο Σουμάχερ"

 

Coppa Italia: Προβάδισμα για Ουντινέζε, 2-1 την Φιορεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: