3 Φεβ 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνήθηκε πρόταση ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση για να φύγει, καθώς ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει την ομάδα παίζοντας καλύτερα!

Αρνήθηκε πρόταση ο Σίλντενφελντ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ στη Nova:
Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού και την δύσκολη συνέχεια:
"Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε μια νεανική ομάδα και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πηγαίνουμε τη μια επάνω και την άλλη κάτω. Σε ένα παιχνίδι παίζουμε καλά και στο άλλο όχι... Άρα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και αν είναι εφικτό να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει την επόμενη σεζόν;"
Για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη:"Έχω εμπειρία από την περσινή σεζόν, όταν αντιμετώπισα τον Αστέρα Τρίπολης. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι καλή ομάδα. Ίσως όχι τόσο καλή όσο η περσινή, όμως ακόμα διαθέτουν ποιότητα, παίζουν εντός έδρας και δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκεί".
Για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ:"Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που δώσαμε κόντρα στον ΟΦΗ. Νομίζω ότι θα έχουμε λίγο περισσότερο χώρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και ελπίζω το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".Για όσα είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για πιθανή μεταγραφή του σε Αγγλικό σύλλογο:"Δεν είχα μιλήσει όλο αυτό το διάστημα. Υπήρξαν κάποια πράγματα, δεν θέλω να πω που και τι, αλλά δεν ήθελα να χάσω το μυαλό μου με όλο αυτό. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αυτός ο σύλλογος και η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Βρίσκομαι εδώ περίπου έξι μήνες... Εντάξει, δεν ήταν οι καλύτεροι έξι μήνες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, ωστόσο προσπαθώ. Θέλω να παίξω καλύτερα και θέλω να παραμείνω εδώ. Αυτό που επιθυμώ είναι να παίξω καλύτερα και ίσως και να παραμείνω και μετά (το τέλος του δανεισμού) στην ομάδα..
Για το αν υπήρξε όντως ενδιαφέρον από ξένο σύλλογο αυτό το διάστημα:"Ναι, υπήρξε ενδιαφέρον. Όμως έχουν τελειώσει όλα αυτά. Μένω τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν".Για το αν θεωρεί ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του:
"Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος με την απόδοση μου τους τελευταίους πέντε μήνες. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ και πρέπει να το κάνω".


Πηγη:gazzetta.gr

LIVE STREAMING.22:00 Manchester City vs Chelsea  Premier League Eastern European Time

Live Streaming.20:00 Draw of the 2014 FIBA Basketball World Cup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν θα πάρει ελληνική ομάδα την Ευρωλίγκα»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα κάνουμε το καθήκον μας»


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1

 

Live Streaming:ΑΕΚ-ΠΑΟ(Volley League Γυναικων)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανοίγει ο διάλογος παικτών - Στέφενς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ «Η Ατλέτικο αγγίζει τον ουρανό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ζωντανό κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ ο «Αναστό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η γη κατάπιε ένα αυτοκίνητο. Κυριολεκτικά!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε κόκκινη για ένα φιλί

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Υπόκλιση» σε Τζεμπούρ

 

Live Streaming.21:45 Juventus vs Inter Milan 3-1(videos)Athletic Bilbao - Real Madrid 1-1 (videos)Spain LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: