6 Φεβ 2014

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Χρειάζεται παικταρά…"



Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ράντε Πάπριτσα. Μίλησε για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται έναν, δυο παιχταράδες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράντε Πάπριτσα:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Βλέπω όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως, μπήκε ένα γρήγορο γκολ και άλλαξε η ψυχολογία. Η ομάδα ήταν ουσιώδης και έβαζε τα γκολ. Αυτό ήταν σημαντικό, γιατί τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολα για τον ΠΑΟΚ και κέρδιζε με χαμηλά σκορ".

Για τις νέες μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Είναι λίγο νωρίς να πεις κάτι. Πρέπει να τους δούμε και σε άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ θέλει κάποιον που να κάνει την διαφορά. Είναι καλοί οι νέοι παίκτες, αλλά για να μπορέσει να χτυπήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται ένας – δύο παιχταράδες που θα ξεχωρίζουν. Δεν χρειάζεται 10 ξένους αλλάκάποιους που να ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Από το να πάρει πέντε, καλούς παίκτες, ας πάρει δύο που είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Θέλει έναν παίκτη διαφορετικό που θα διαφέρει με τις ικανότητες του".

Για τον ανταγωνισμό που έχει ο ΠΑΟΚ: "Ο Ολυμπιακός είχε την μεγάλη ποιότητα αλλά η ΑΕΚ είναι στη Γ΄ εθνική και ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Αν ο ΠΑΟΚ πει μέσα στα πέντε χρόνια ότι θα πάρει πρωτάθλημα πρέπει να κάνει το επιδιώξει δίνοντας βάση στην ποιότητα παικτών και όχι στην ποσότητα".

Για τον Αθανασιάδη: "Πρέπει να χαιρόμαστε που είναι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Έχει, όμως, ένα μειονέκτημα στο ένας εναντίον ενός. Όλοι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ έχουν αυτό το πρόβλημα, δύσκολα μπορούν να περάσουν αντίπαλο και να δώσουν πάσα. Κανείς δεν είναι τόσο τεχνίτης. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν επιθετικό που θα λες πως αυτός είναι παιχταράς. Έναν επιθετικό που θα έχει τεχνική, πάσα και σουτ".

Για το γκολ που είχε βάλει με τον Παναθηναϊκό και ισοδυναμούσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985: "Ήταν ένα γκολ που έμεινε, γιατί ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα. Ήταν, επίσης, ένα γκολ που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Εκείνη την χρονιά από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι το τελευταίο ήμασταν πρώτοι. Η νίκη τότε έδινε δύο πόντους και έτσι ανεβάσαμε μετά απ΄εκείνο το παιχνίδι την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους πέντε βαθμούς".

Για τους ξένους που είχε τότε η ομάδα: "Ήμασταν μόνο εγώ και ο Γιούρισιτς. Τότε επιτρεπόταν μέχρι δύο ξένοι. Με τον Γιούρισιτς δεν κρατήσαμε επαφές. Είχε παίξει και στη Κύπρο και είχαμε συναντηθεί πολλές φορές, αλλά μετά χαθήκαμε".
Από Arenafm.gr 

Πηγή: PaokMania

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ.

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο Ολυμπιακό χωριό ο Παπούλιας

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Tyne-Wear ντέρμπι έφερε σφαλιάρα!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όλα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

 

Live: Παναιτωλικός-Αρης


EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτος στoν κόσμο ο Αντετοκούνμπο

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γαλάζιο φως "ξυπνά" τον εγκέφαλο!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίκαλα BC: Νίκη-«ανάσα» επί του Ηλυσιακού

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Μαρσέλο

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα: Απίστευτο θέαμα από Παπανικολάου και Ντόρσεϊ! (video)

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ρομπέρτο κι ο Μιραλάς!

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: Δύσκολο το... όνειρο της Ευρώπης

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Moυρίνιο στηρίζει Ζέεντορφ-Ματσάρι

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι σαν να μου λέτε πως θέλετε να καταστρέψουμε μια πόλη»

 

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραπάνω από μια νίκη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άδειο το «Καμπ Νου»

 

Live Streaming. 22:00 AS Roma vs Napoli 3-2(VIDEO.),Barcelona - Real Sociedad 2-0(VIDEO.) Spain Copa del Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: