27 Φεβ 2014

Να «ράψει» κουστούμι για F4

«Απόδραση» από το Μιλάνο ψάχνει (21.45) απέναντι στην Αρμάνι ο Παναθηναϊκός για να πάρει πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση. 

Ο δεύτερος γύρος της Ευρωλίγκα ξεκινάει απόψε με τον Παναθηναϊκό να κάνει... πρόβα Φάιναλ Φορ στο Mediolanum Forum, το γήπεδο όπου φιλοδοξεί να επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες στην προσπάθεια να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα του. 
Για να έχει, όμως, μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί ξανά στο Μιλάνο θα πρέπει απόψε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Αρμάνι, με την οποία ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση (μαζί και με τον Ολυμπιακό) με ρεκόρ 4-3. Το ροζ φύλλο αγώνα, άλλωστε, θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την δεύτερη προνομιούχο θέση καθώς θα έχει κερδίσει δύο φορές (μέσα-έξω) τους Ιταλούς.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Αργύρη Πεδουλάκη που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ραμέλ Κάρι και έτσι ο νεοαποκτηθείς Ζακ Ράιτ μπαίνει από νωρίς στα βαθιά καθώς δεδομένα δεν έχει προσαρμοστεί αφού βρίσκεται μια εβδομάδα μόλις στην Αθήνα, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που κρίνεται αναγκαίος όπως είπε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν αξία στη νίκη τους επί του Ολυμπιακού και να γίνουν φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. 
Το έργο τους, βέβαια, δεν είναι εύκολο καθώς η Αρμάνι παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει μόνο νίκες σε αυτή στο TOP16, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και το κίνητρο να βρεθεί στο Φάιναλ Φορ που θα γίνει στο γηπεδό της είναι τεράστιο. 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία), Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία). 

Πηγή: Leoforos.gr

Live Streaming.21:45 Armania Jeans Milano - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming. 22:05 Benfica Lisbon - PAOK Saloniki,Live Streaming. 22:05 Valencia CF - Dynamo Kiev Europa League

 

Ο Τζινόμπιλι... σκίζεται στο παρκέ (vid)

 

Πράνιτς: «Νίκη για εμάς και τον κόσμο»

 

Μουρίνιο: «Αν φύγω από την Τσέλσι, θα πάω στην Ίντερ»

 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΝΤΟΣ

 

Ο Βελλής φεύγει, η ομάδα συνεχίζει

 

Live Streaming.20:00 Anadolu Efes vs FC Barcelona Eastern European Time

 

Live Streaming.20:00 SSC Napoli - Swansea,Live Streaming.20:00 Eintracht Frankfurt - FC Porto,Live Streaming.20:00 PFC Ludogorets Razgrad - Lazio,Live Streaming.20:00 Red Bull Salzburg - Ajax,Live Streaming.20:00 FC Basel - Maccabi Tel Aviv,Live Streaming.20:00 Shakhtar Donetsk - Viktoria Plzen,Live Streaming.20:00 FC Sevilla - Maribor.Live Streaming.Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Rubin Kazan - Betis 0-2(1-3),Live Streaming.20:00 Uefa Europa League Simulcast.Eastern European Time

 

Επικροτεί ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

 

Γιάχος στο Παγκρήτιο ...


Πληροφοριοδότης του FBI μιλούσε με τον Μπιν Λάντεν

 

Δύο… διαφορετικά «buzzer beater» (vid's)

 

Φαν Πέρσι: "Είμαστε χάλια"

 

Σαρρής: "Αξίζει το καλύτερο στην Εθνική"

 

Ο κόσμος της «Μπάρτσα» θέλει Κλοπ


 

Live Strreaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 1-6(video) Champions

Δεν υπάρχουν σχόλια: