25 Φεβ 2014

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Γαλατάσαραϊ! Αιτία η διαρροή του video με την ιδιωτική συνομιλία του για τον Σαμουέλ Ετό. Διαβάστε το story.




Η ενέργεια του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού Canal+ να καταγράψει μία ιδιωτική συνομιλία του Ζοζέ Μουρίνιο -στις 17 Φεβρουαρίου στην Ελβετία- και να την παρουσιάσει ως δηλώσεις του έκανε τον "special one" να βρει εκτός εαυτού.

Αιτία το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο video που δημοσιοποιήθηκε, φέρεται να αστειεύεται με την ηλικία του Ετό αλλά και με το επιθετικό πρόβλημα που εμφανίζει η Τσέλσι, με τον Μουρίνιο να ξεκαθαρίζει πως απλά αστειευόταν.
"Δεν υπάρχει καμία ιστορία. Ήταν μία αστεία συζήτηση με μένα και κάποιον εκτός ποδοσφαιρικού κόσμου. Είναι ντροπή που αυτή η ιδιωτική συνομιλία βγήκε προς τα έξω.

  Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι επειδή κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω ότι εσείς - όχι εσείς (εδώ στην αίθουσα) αλλά ένας συνάδελφός σας- είστε σε θέση να καταγράφετε μία ιδιωτική συζήτηση και να την δημοσιοποιείτε", δήλωσε οργισμένος ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:
"Αυτά που είπα για τον Ετό δεν ήταν σχόλια αλλά ένα είδος αστείου, δεν θα το έλεγα ποτέ στα σοβαρά. Καταρχήν επειδή δεν μου αρέσει να προσβάλλω έναν παίκτη μου και κατά δεύτερον επειδή είμαι ένας προπονητής που υπερασπίζεται τους παίκτες του.

  Με τον Ετό είχα την ομορφότερη σεζόν της καριέρας μου και με εκείνον έχω δουλέψει πολύ καλά. Είναι ένας από τους λίγους που έχουν δουλέψει μαζί μου σε δεύτερη ομάδα.
Ο Σαμουέλ Ετό είναι ο Σαμουέλ Ετό, έχει πάρει τέσσερις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος πιστεύει ότι έχει τρία αλλά είναι στην πραγματικότητα τέσσερα. Ένα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο με τη Μπαρτσελόνα και ένα με την Ίντερ".
Αναφερόμενος και στο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ την Τετάρτη (26/2), πρώτο των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, ο Πορτογάλος δήλωσε:

  "Ανυπομονώ για κάθε ματς. Μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους και η Γαλατάσαραϊ είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας. Θα είναι παράξενο το συναίσθημα να έχω ως αντίπαλο τον Ντρογκμπά αλλά θα το ξεχάσω κατά τη διάρκεια του αγώνα". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

 

Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ


Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: