2 Φεβ 2014

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Asteras Tripolis 0-2,Apollon Smirnis - Atromitos 2-3,Veria FC - Panathinaikos 0-0,Panionios Athens - Ergotelis 0-1

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης των 9 παικτών -αποβλήθηκαν Μεχία και Ρέντζας- έφυγε με παλικαρίσιο διπλό από τη Νέα Σμύρνη (1-0), αφήνοντας τον Πανιώνιο στους 24 βαθμούς. Ο Διαμαντάκος στο 87' το γκολ της μεγάλης νίκης.




ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βέροια - Πανθρακικός 0-0

Ένα πέναλτι και μια αποβολή δεν στάθηκαν ικανά να δώσουν τη νίκη στη Βέροια, η οποία μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Πανθρακικό στο "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας" παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει πλέον το θαύμα της παραμονής. Ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης "ήρωας" για τους φιλοξενούμενους.
Το live της αναμέτρησης
Ένα πέναλτι και μια αποβολή επιφύλασσε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βέροια και Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν την ευκαιρία να ανοίξουν πολύ νωρίς στο παιχνίδι το σκορ, με τον νεαρό τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Γιώργο Αθανασιάδη να λέει όχι στο πέναλτι του Μπεν.
Η Βέροια είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να έχει και τις ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ, αφού δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την περιοχή των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να κερδίσει μερικά μέτρα και να ισορροπήσει το παιχνίδι, με τη Βέροια να εξακολουθεί να πιέζει ανούσια και τα σουτ των Τραπ και Αμαραντίδη να μην βρίσκουν στόχο.
Η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Γκονσάλβες δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κενή εστία και να βάλει σε θέση οδηγού την "βασίλισσα" του Βορρά. Τα σκληρά μαρκαρίσματα και ο γρήγορος ρυθμός είχαν στη συνέχεια τον πρώτο λόγο στον αγώνα, με την Βέροια να προσπαθεί απελπισμένα να φτάσει στο γκολ, και τον Αθανασιάδη να λέει "όχι" στην πολιορκία των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι συνθέσεις:
Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (Μπαργκάν 65'), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Όστοϊτς, Παυλίδης, Μπάρμπας, Γκονσάλβες
Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης (Αθανασιάδης 6'), Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (Χαζομέρης 77'), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ

Απόλλων-Ατρόμητος 2-3

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Δύο γκολ ο Ναπολεόνι.
Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η ομάδα που κατάφερε να επιβάλλει το στιλ της στα πρώτα λεπτά ήταν ο Απόλλωνας ο οποίος αμύνθηκε σωστά και έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ατρόμητο. Εκτός αυτού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη καλή φάση τους στο παιχνίδι (Λουσέρο 10') και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν το τέμπο.
Ακόμα και έτσι όμως ήταν δύσκολο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να βρει χώρους, άρα και ευκαιρίες. Από το 25' και μετά ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο, άρχισα να πατά σιγά-σιγά στην περιοχή και στο 37' οι κόποι του δικαιώθηκαν με το εξαιρετικό γκολ του Ναπολεόνι μετά την ασίστ του Παπαδόπουλου.
Θα περίμενε κανείς ότι το γκολ θα βοηθούσε τον Ατρόμητο να παίξει πιο άνετα στη συνέχεια, ο Απόλλωνας όμως ήταν η ομάδα που βγήκε με ορμή από τα αποδυτήρια στην επανάληψη. Αφού γλίτωσε το δεύτερο γκολ στη μεγάλη ευκαιρία του Ιγκλέσιας, η ελαφρά ταξιαρχία σκόραρε και πάλι με τον Λουσέρο στο 63', γεγονός που οδήγησε τον Γιώργο Παράσχο σε μία απόφαση με ρίσκο.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου έβαλε στο παιχνίδι τον Πίτου Γκαρσία και έπαιξε με κατά συνθήκη δεξιό μπακ τον Δημούτσο, κίνηση που απέδωσε τα αναμενόμενα. Το δεύτερο γκολ των Περιστεριωτών ξεκινά από τα πόδια του Αργεντινού ο οποίος με φάουλ έδωσε την ευκαιρία στον Ιγκλέσιας να γράψει το 2-2 στο 75'.
Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας κατέρρευσε. Το εύκολο λάθος του Παπαζαχαρία που έδωσε τη δυνατότητα τη δυνατότητα να κάνει το 2-3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Ιταλός φορ δεν λάθεψε σε εκείνη τη φάση και με το δεξί σουτ έδωσε μία μεγάλη, βάσει εξέλιξης, νίκη στην ομάδα του.
Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος (85' Πετρόπουλος), Τσοκάνης, Μίνγκας (70' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ.
Ατρόμητος: Τσέναμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (69' Πίτου Γκαρσία), Γιαννούλης, Δημούτσος (79' Νάστος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίδες, Ναπολεόνι. Παπαδόπουλος.

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2

O Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από την Καλλονή, είχε δοκάρι και έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ (2-0), παραμένοντας αήττητος για όγδοο σερί παιχνίδι. Χουάνμα και Καράσκο τα γκολ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Athletic Bilbao - Real Madrid  Spain LIGA BBVA

ΓΗΠ.ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ 2-0 ημιχρ. 0-0


Live Streaming.19:30 Platanias - PAOK Saloniki(εαν και ισως...)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο παγκόσμιος χάρτης με τα υποθαλάσσια καλώδια του Internet για το 2014

 

Live Streaming.18:00 Arsenal - Crystal Palace England Premier League

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Σ ΜΑΝΗΣ-ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΝ Ρ.Σ???.

 

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Asteras Tripolis 0-2,Apollon Smirnis - Atromitos 2-3,Veria FC - Panathinaikos 0-0,Panionios Athens - Ergotelis 0-1

 

Live Streaming.16:00 Roma - Parma Italy Serie A ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Live Streaming.15:00 Olympiakos - Panaitolikos 2-1

 

Live Streaming.15:30 West Bromwich - Liverpool 1-1 FC England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ποιος παίζει το παιχνίδι καλύτερα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περιμένει αλλαγή κλίματος ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι κρουαζιέρες πρώτη επιλογή για τους εύπορους τουρίστες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η επιτομή του fair-play στη Χίο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλεισε Λάζιτς ο Ολυμπιακός

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Torino 1-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: