25 Φεβ 2014

Live Streaming.19:00 Zenit Petersburg - Borussia Dortmund 2-4 Champions League

Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας από το "Πετρόβσκι" και επικρατώντας 4-2 της Ζενίτ, δικαιούται να σκέφτεται από τώρα την προημιτελική φάση του Champions League. Προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο πήρε η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, τέσσερα τέρματα σε 13 λεπτά μπήκαν στο δεύτερο μέρος.
Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Η χαμηλή θερμοκρασία της Αγίας Πετρούπολης "υποχρέωσε" τις ομάδες να τρέξουν και να δώσουν στο ματς ένα αρκετά γρήγορο τέμπο που λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες της Ντόρτμουντ.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τα αμυντικά κενά στην αριστερή πλευρά της Ζενίτ και με μπροστάρηδες τους Χένριχ Μεχιταριάν, Μάρκο Ρόις, οι οποίοι ήταν και οι σκόρερ, προηγήθηκαν 2-0.
Στο 15ο λεπτό ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αντικατέστησε τον Αντρέι Αρσάβιν με τον πολύπειρο Ανατόλι Τίμοστσουκ, προκειμένου να μπαλώσει όσο μπορεί τις τρύπες και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο όσο ο Χουλκ βρισκόταν μακριά από το χώρο δράσης του, οι γηπεδούχοι δεν ήταν απειλητικοί.
Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα στήθηκε σε βούλα ουκ ολίγες φορές. Βλέπετε, οι δύο ομάδες έβαλαν τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά, εκ των οποίων το ένα από το σημείο του πέναλτι. Η Ζενίτ μείωσε με τους Όλεγκ Σατόβ (στο 58' μετά από φάση διαρκείας) και Χουλκ (στο 69' με αυστηρό πέναλτι), αλλά η Ντόρτμουντ απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που σκόραρε σαν σε προπόνηση στο 61ο και το 71ο λεπτό.  

MVP

Ο Μάρκο Ρόις. Έβαλε ένα γκολ, ετοίμασε άλλο ένα και είχε πολύτιμη συμβολή στο πρώτο. Εξαιρετικοί και οι Μεχιταριάν, Λεβαντόβσκι, Πίστσεκ.

Αδύναμος κρίκος

Δύσκολη απόφαση γιατί όλοι οι αμυντικοί της Ζενίτ βρέθηκαν σε τραγική μέρα. Ο Νίκολας Λόμπαρτς, πάντως, έκανε τα περισσότερα λάθη γι' αυτό θα κριθεί πιο αυστηρά από τους υπολοίπους.
Οι συνθέσεις
Ζενίτ (Σπαλέτι): Λοντίγκιν, Ανιουκόβ (84' Σμολνικόβ), Νέτο, Λόμπαρτς, Κρισίτο, Βίτσελ, Φαϊζούλιν (84' Κερζακόβ), Χουλκ, Σατόβ, Αρσάβιν (15' Τίμοστσουκ), Ροντόν.
Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Φρίντριχ, Σμέλτσερ, Κελ, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς (91' Ντουρμ), Μεχιταριάν (70' Ομπαμεγιάνγκ), Ρόις (85' Χόφμαν), Λεβαντόβσκι.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United .Champions League Eastern European Time


Δε θα κάνουν προπόνηση παραμονές της ρεβάνς!

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

 

Περιμένει τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

 

H σούπερ "έκρηξη" του Μουρίνιο!

 

Προσεχώς νέο μπάχαλο στη Football League!

 

«Έχει κριθεί λάθος το ματς με τη Γιουνάιτεντ»


Η προϊστορία του Ολυμπιακού με αγγλικές ομάδες(video)

 

Ένας Πολωνός στο Ντα Λουζ

 

Λόρι Σάντσεζ: Ικανοποιημένη η Γιουνάιτεντ αν σκοράρει

 

Κλοπ χαμένος στη... μετάφραση(video)

 

«Επέμβαση του στρατού σχεδίαζε» ο Γιανουκόβιτς

 

Πολύ χρήμα για τον "νέο Ολαϊτάν" που βγάζει μάτια!

 

Ευρωπαϊκή «κατοστάρα» του ΠΑΟΚ

 

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον εαυτό του! (photos+videos)

 

Σερ Άλεξ και Κιν στην Αθήνα;

 

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Genoa 1-1(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: