26 Φεβ 2014

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί στο twitter!


Τρελαμένοι… ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη επί των «κόκκινων διαβόλων», ίσως στην πιο… κρίσιμη στιγμή, μια και βρίσκονται κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, ενώ μερικοί θέλησαν να δείξουν την διάθεσή τους και μέσω των social media και συγκεκριμένα το twitter, όπου εξέφρασαν την χαρά τους για τη νίκη επί της Μάντσεστερ.
Ο Νέλσον Βαλντέζ ευχαρίστησε τον Θεό που ήταν «παρών» σε μία τόσο σημαντική βραδιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου επέτρεψε να είμαι μέρος αυτής της βραδιάς. Μεγάλη νίκη της ομάδας. Πάμε Ολυμπιακέ! Μόλις ένα βήμα μακριά για να γράψουμε ιστορία! Έλα!».

Από την πλευρά του, ο Τζόελ Κάμπελ «τιτίβισε»: «Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που με υποστηρίζουν… Σήμερα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα να συνεχίσουν να ονειρεύονται… Ευχαριστώ Θεέ!».

Ακόμα, ο Μπάλαζ Μέγιερι έγραψε: «Τι βραδιά για μας… Μεγάλη νίκη με αληθινή ομαδική δουλειά και σπουδαίους οπαδούς! Μας ανήκει αυτή η γη!».

Ο Ερνάν Πέρεζ υποστήριξε πως δεν θα μπορούσε να γιορτάσει με καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του, ενώ από την πλευρά του ο Ιβάν Μαρκάνο τόνισε: «Από τις νύχτες που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ». Τέλος, ο Κούλης Δουρέκας ανέβασε την φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο, όπου παρουσιάζονται οι «ερυθρόλευκοι» και από πάνω η επιγραφή: «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ».











 

Live Streaming.21:45 Olympiakos - Manchester United 2-0.Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: