27 Μαρ 2014

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1-1


Το 1-1 στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ιγκορ, ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Τζημόπουλο.

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Από την αρχή του αγώνα έγινε σαφές ότι οι δύο ομάδες θα έψαχναν τη νίκη με κάθε τρόπο. Ο ΠΑΣ εκκίνησε πιο ζωντανά και επιχείρησε να φέρει μπάλες στην περιοχή του Πασχαλάκη, ο Πανθρακικός όμως ήταν η ομάδα που προηγήθηκε, κόντρα στη ροή του αγώνα, με το συνήθη ύποπτο Ιγκόρ στο 26'.
Κάπου εκεί οι ουρανοί πάνω από τα Γιάννενα και άρχισε να πέφτει ένα πυκνό χαλάζι που ανάγκασε το διαιτητή Λαμπρόπουλο να διακόψει προσωρινά το ματς για τέσσερα λεπτά στο 35'. Μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση ο ΠΑΣ αύξησε την πίεση του και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στο 38' με την προβολή του Τζημόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Πετράκης πήρε νωρίς την απόφαση να ρισκάρει αφού μόλις στο 56' ο Στρούνα (αμυντικός) έδωσε τη θέση του στον Τσάβες (επιθετικός) σε μία προφανή προσπάθεια να έρθει το γκολ της νίκης. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και έβγαλε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Ιλιτς στο 70' όταν ο Πασχαλάκης έβγαλε το τετ-α-τετ.
Ο Πανθρακικός περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο αν και ο Μάντζιος με την αλλαγή του Χασομέρη θέλησε να δώσει το μήνυμα στους παίκτες του να βγουν από την περιοχή τους. Οι ποδοσφαιριστές του δεν το έπραξαν αλλά τουλάχιστον δεν το πλήρωσαν αφού, παρά την πίεσή του, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό του νικητήριου γκολ.

MVP

O Aλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ορθώσει το ανάστημά του στο δεύτερο ημίχρονο και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Ειδικά η απόκρουσή του στο 70' στο πλασέ του Ιλιτς ήταν ένα από τα χάι λάιτ της αγωνιστικής.

Αδύναμος Κρίκος

Μακριά από το γκολ ο Ιλιτς αλλά και μακριά από την καλή εμφάνιση. Απώλεσε την ευκαιρία του ματς στο 70'.

Σχόλιο

Ωραίο ματς με δύο ομάδες που τίμησαν τη φανέλα τους με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Αμφότερες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά αδικημένος από το αποτέλεσμα δικαιούται να αισθάνεται ο ΠΑΣ που έχασε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (57' Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Λίλα, Ακόστα (84' Γιάκος), Ίλιτς.
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπό, Χρήστου, Ρομέου (90+5' Ζδράβος-Ρίζος), Μολίνα (74' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Ιγκόρ (90+2' Σαρακατσάνος).

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Unicaja vs Olympiacos 63-80,Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid 76-77.Euroleague


Η γιαγιά ζήτησε τον εγγονό πίσω στην Εθνική!

 

Κατσικάρης: «Θέλει προσοχή η Μάλαγα


Live Streaming.19:45 Zalgiris vs Galatasaray 72-84,Anadolu Efes vs Laboral Kutxa 79-105 Euroleague

 

Οι ευχές του Μίτσελ στον Βαλντές

 

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis vs PAOK Saloniki 3-3

 

Κανονικά τα παιχνίδια της Football League

 

Ματσιούλις: «Το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

 

Live Streaming.17:45 CSKA Moscow vs Bayern Munich 77-70 Euroleague

 

Διαμαρτυρία οπαδών για Μόγιες με αεροπλάνο!

 

Πρωταθλητής στον Β' γύρο ο Παναθηναϊκός

 

Κοινές ελληνικές "αποβάσεις" στο εξωτερικό Euroleague

 

Σκόνδρας: Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο

 

Ευχές για "δύναμη και αντοχή" στον Ιβάν

 

Απίθανο αυτογκόλ στην Αφρική

 

Υπέγραψε ο Θεοχάρης την εκχώρηση!

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO Και η UEFA δημιουργεί το Nations League από το 2018

 

Live Steraming.21:45 Juventus v Parma 2-1,Fiorentina v AC Milan 0-2(videos) Serie A,Liverpool v Sunderland 2-1(video) Premier League,

Δεν υπάρχουν σχόλια: