31 Μαρ 2014

Κρατά το χέρι του ψηλά επί 41 χρόνια!

Κρατά το χέρι του ψηλά επί 41 χρόνια!Ο Ινδός σαντού Αμάρ Μπαράτι ισχυρίζεται ότι κρατάει ψηλά το δεξί χέρι του, από το 1973!
Ο Μπαράτι μέχρι το 1970 είχε μια απλή δουλειά, σπίτι, γυναίκα και τρία παιδιά, αλλά ένα πρωί ξύπνησε και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Σίβα, έναν από τους βασικούς θεούς της Ινδουιστικής θρησκείας.
Τα επόμενα τρία χρόνια περιφερόταν στους δρόμους της Ινδίας, ωστόσο το 1973 συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα πολύ δεμένος με τις απολαύσεις της θνητής ζωής. Έτσι, αποφάσισε να διαχωρίσει τον εαυτό του από αυτές σηκώνοντας το δεξί του χέρι και κρατώντας το ψηλά.
Όπως λέει, 41 χρόνια αργότερα, το χέρι του εξακολουθεί να είναι στην ίδια θέση και έχει ατροφήσει. Έτσι, δεν μπορεί πια να το χρησιμοποιήσει, ακόμα κι αν το θέλει.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League


Ξάνθη - Πλατανιάς 2-3

 

Ανασκόπηση 24 χωρών(videos)

 

«Φαβορί η Ρεάλ»

 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 95-92

 

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΕ Αναστολή λειτουργίας των Ομοσπονδιών

 

Τα γκολ του Πετρόπουλου οδηγούν τον Απόλλωνα στη παραμονή(VIDEOS)

 

Με Πουγιόλ κόντρα στην Ατλέτικο

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Απόφαση-κόλαφος: «Πληρώστε γιατί αποβάλλεστε»

 

Ντοκιμαντέρ με Παναθηναϊκό


Ο Καλογερόπουλος στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

 

ΠΑΟΚ-Καλλονή με μια... άλλη ματιά

 

Τσάβι: «Ισοδύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης»

 

Live Streaming. 22:00 Oklahoma City Thunder VS Utah Jazz 116-96(video),22:00 Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers 90-76 NBA (αποτελεσματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: