29 Μαρ 2014

7-0 και τελικό η Λι

nali-miami14-1_408.jpgΌπως στον πρώτο ημιτελικό Γουίλιαμς-Σαράποβα έτσι και στο δεύτερο, η Να Λι συνέχισε το τέλειο ρεκόρ που έχει απέναντι στην Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και με την τρίτη της νίκη τη φετινή σεζόν επί της Σλοβάκας, σφράγισε τον ονειρικό τελικό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, με φόντο τον τίτλο του Sony Open!
Mια ακόμη σπουδαία μονομαχίας μας χάρισαν Να Λι και Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα οι οποίοες συναντήθηκαν για 7η φορά και για τρίτη μέσα στο 2014, μετά τον τελικό του Australian Open και τα προημιτελικά στο προηγούμενο Mandatory τουρνουά της WTA, στο Indian Wells.
Η Να Λι, όπως στις προηγούμενες έξι φορές, έτσι και στην 7η κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της μαχητικής Σλοβάκας με 7-5, 2-6, 6-3 μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά βραδινής μονομαχίας στο Center Court του Crandon Park Tennis Center.
Έτσι, η 32χρονη Κινέζα θα είναι η αντίπαλος της υπερασπίστριας του τίτλου, Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του Σαββάτου με το Νο2 και το Νο1 της κατάταξης αντίστοιχα, να μας υπόσχονται έναν πραγματικά μεγάλο τελικό!
Η Τσιμπούλκοβα που θα ανέβει στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα, είχε την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Να Λι, όμως μετά την ισοφάριση στα σετς, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με 3-1 στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης, με την πολύπειρη και δυναμική Κινέζα να εξαπολύει αντεπίθεση και να κατακτά τα πέντε τελευταία games, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη της.
"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον πρώτο μου τελικό εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και είδε το ματς σήμερα. Ξέρω ότι ήταν κρύα βραδιά όμως εύχομαι να διασκαδάσατε με το παιχνίδι" είπε η Να Λι η οποία μετά την κατάκτηση του Australian Open 2014 που ήταν και ο δεύτερος Grand Slam τίτλο της καριέρας της, είπε ότι ο μεγάλος στόχος πλέον είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Για να είναι σε θέση να το πετύχει, θα πρέπει να ξεκινήσει από το Σάββατο, νικώντας την κάτοχο του τίτλου Σερίνα Γουίλιαμς η οποία στον πρώτο ημιτελικό σημείωσε τη 15η συνεχόμενη νίκη της κόντρα στη Μαρία Σαράποβα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της για 9η φορά σε παιχνίδι τίτλου στο Μαϊάμι.
Η Σερίνα προηγείται με 10-1 στις νίκες απέναντι στη Να Λι, έχοντας μάλιστα κερδίσει και τα τελευταία 9 ραντεβού τους, με πιο πρόσφατη νίκη στον τελικό του WTA Championships στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Οκτώβρη.
"Σίγουρα πρόκειται για μεγάλη πρόκληση. Η τελευταία φορά που την αντιμετώπισα ήταν στην Κωνσταντινούπολη πριν αρκετούς μήνες. Μεσα σε αυτό το διάστημα έχω βελτιωθεί. Είμαι χαρούμενη που θα την αντιμετωπίσω. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς" είπε η Λι ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.


Πηγή: Tennis24

Live Streaming.23:00 Real Madrid - Rayo Vallecano 5-0(video) Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.21:00 Athletic Bilbao - Atletico Madrid Spain 1-2(video) LIGA BBVA

 

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα»

 

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Panathinaikos Athens 0-0

 

Βίντεο με το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς στον Αρτεάγκα!

 

Πρέμιερ Λιγκ καλεί ξανά Κάμπελ!

 

Μπάγερν - Χόφενχαϊμ 3-3(video)

 

Live Streaming.19:30 Arsenal - Manchester City 1-1(video) England Premier League

 

Αλέφαντος: «Φέρτε τον….Μπλάσιτς στον Ολυμπιακό»

 

Παναιτωλικός - Βέροια 0-0(video)

 

Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Chelsea 1-0,West Bromwich - Cardiff 3-3,Southampton FC - Newcastle 4-0,Stoke - Hull 1-0,Swansea - Norwich 3-0,England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση


Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Asteras Tripolis 3-0

 

«Φιλικό» αιωνίων στο ΣΕΦ!

 

Live Streaming.17:00 Espanyol vs FC Barcelona 0-1.(video)



Η απάντηση του Αντσελότι στο «καρφί» του Μουρίνιο

 

Live Streaming.17:00 AEL Limassol - Ermis Aradippou 4-0


Με συνταγή αλά ...ντέρμπι θα πάει στο Περιστέρι

 

Η τεχνολογία είναι εχθρός!

 

Σάντος: "Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω τι θα κάνω"

 

Ο Δήμος Ευρώτα στην 2η θέση της Ευρώπης με την Μελέτη του Κτηρίου Μπασουράκου.Η 1η και η 3η θεση???

 

Live Streaming.14:45 Manchester United - Aston Villa 4-1(video) England Premier League

 

Στο... ραντάρ του ΟΣΦΠ ο Κούρντι

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Panathinaikos 84-62 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: