1 Μαρ 2014

Μουρίνιο: "Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο για μία ακόμα φορά έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου τονίζοντας πως θα προτιμούσε να χάσει από τη Φούλαμ εάν εκείνη έμενε στην κατηγορία. Γιατί τα "έχωσε" στους διοργανωτές.
Το ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβει τα λόγια του είναι γνωστό. Πολλές φορές ξεπερνά τα όρια αλλά αυτός είναι ο "Special One" και δύσκολα θα αλλάξει τώρα. Έτσι, για μία ακόμα φορά η συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το παιχνίδι με τη Φούλαμ ήταν απολαυστική.
Ο Πορτογάλος αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση με τους... γείτονες του.
"Θα προτιμούσα να χάσω εάν αυτό βοηθούσε τη Φούλαμ να μείνει στην κατηγορία και μετά να κάναμε δέκα νίκες για να πάρουμε τον τίτλο. Θέλω οι ομάδες το Λονδίνου να παραμείνουν. Έχω αυτό το συναισθηματικό δέσιμο με τη Φούλαμ, τους γείτονες και αντιπάλους μας. Οι αντίπαλοι χρειάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι καλό για όλους να μπορέσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κατηγορία, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε" ήταν το σχόλιο που έκανε για το παιχνίδι.
Αν νομίζετε πως αυτό ήταν όλο είστε γελασμένοι.... Στη συνέχεια ο Πορτογάλος ξεσπάθωσε και έστειλε το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς όσους βγάζουν το πρόγραμμα στη Premier League.
Αφορμή στάθηκε η κρητική του Φρανκ Λάμπαρντ για το γεγονός ότι η Τσέλσι μετά το παιχνίδι της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να παίξει Σάββατο και όχι Κυριακή. Όταν λοιπόν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε.
"Όλοι προτιμάμε να παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια, προτιμάμε να παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια έχοντας ένα διάστημα για να επανέλθουμε. Τις ίδιες συνθήκες για όλες τις ομάδες. Όλες οι ομάδες σε όλες τις χώρες έχουν το προνόμιο να έχουν μία ειδική μεταχείριση για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.
Το να παίζουμε κάθε μέρα δεν είναι πρόβλημα για μένα, ούτε και για τους ανθρώπους που φτιάχνουν το πρόγραμμα. Είναι πρόβλημα για τους παίκτες. Όταν ένας παίκτης στα τον Φρανκ Λάμπαρντ, βγαίνει και μιλάει κάποιοι πρέπει να τον ακούσουν. Είναι ένα παίκτης ο οποίος έχει το δικαίωμα να μιλήσει έχοντας παίξει αναρίθμητα παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι και έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.
Όταν μάλιστα ένας άνθρωπος που δεν μιλάει συχνά και δεν είναι στον χαρακτήρα του να βγαίνει και να σχολιάζει τότε είναι ένας ακόμα λόγος για να τον ακούσουν κάποιοι. Δεν είναι πρόβλημα για τα δικά μου πόδια, δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που φτιάχνουν το πρόγραμμα, αλλά για τους ίδιους τους παίκτες" ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου.
Δεν είναι μόνο η Πορτογαλία και η Ισπανία που οι ομάδες έχουν αυτό το προνόμιο. Το ίδιο συμβαίνει στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Ρωσία και στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά παντού. Γιατί μια ομάδα που έπαιξε την Τετάρτη γιατί να παίξει το Σάββατο και όχι την Κυριακή. Επαναλαμβάνω δεν έχω κοιμηθεί αρκετά, αλλά τα πόδια μου είναι φρέσκα. Για τους παίκτες όμως είναι διαφορετικά. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Roma - Inter0-0(video) Italy Serie A

 

Χάλκινο η Βουγιούκα στην Ιταλία

 

Αμφίβολος με Μιλάνο ο Σπανούλης

 

Live: Αρης-ΟΦΗ 0-0

 

Live Streaming.19:30 Southampton FC - Liverpool FC England Premier League 0-3,Bayern Munchen - FC Schalke 04 5-1 Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - OFI Crete 0-0

 

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 73-87

 

Μπράμος: Πρέπει να είμαστε σταθεροί

 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Σκόνδρας: «Στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια με την Μπενφίκα»

 

Live Streaming.17:15 Veria FC - Apollon Smirnis 1-1

 

Έδινε και οδηγίες ο Λαμάρ Όντομ! (vid)

 

Live Streaming.17:00 Federer - Berdych 2-1 ATP Dubai Tennis

 

Live Streaming.17:00 Stoke - Arsenal 1-0,Fulham - Chelsea 1-3,Hull - Newcastle 1-4,Everton FC - West Ham 1-0

 

Live Streaming.15:00 Xanthi - Levadiakos 4-1

 

Pregame: Ξάνθη-Λεβαδειακός

 

Η UEFA για το ντέρμπι των «αιωνίων»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού

 

Live Streaming.ΑΟΑΝ - ΑΕΚ 1-6

 

Αλέφαντος: «Ο τσολιάς ο Μόγιες»

 

Μουρίνιο: "Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ"

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: