11 Μαρ 2014

κυριε καπερωνη πρωιν Γ.Γ της Α.Ε.Δ Σκαλας προεδρε/παραγοντα/προπονητη και καθολου δημοσιογραφος(οπως δεν ειναι πολλοι αλλοι) ..ο Πανγυθεατικος παει στην Α Κατηγορια μετα απο πολλα χρονια,αφου αλλαξε και δυο φορες την ονομασια του!

Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ(????).ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ.. Αυτος που ειναι διπλα σου ξερει μονο να λεει τα αποτελεσματα,αλλα απο μπαλα δεν την κατεχει και εσυ βαζεις απλως την σαλτσα φαγητο που ειναι το ιδιο καθε φορα,η αυτα που σου λενε διαφοροι ασχετοι...οπως και ο προκατοχος σας!

Γεγονός η δημιουργία της Α.Ε. Δήμου Ευρώτα.

24 Ιουλ 12:40 μμ | Σχόλια (0)
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. τη Δευτέρα 30 Ιουλίου

Ιστορικής σημασίας συνάντηση για τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα στο Δήμο Ευρώτα πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24 Ιουλίου στη Σκάλα. Στόχος της προγραμματισμένης και πρωτόγνωρης συγκέντρωσης ποδοσφαιρικών παραγόντων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και πολιτών ήταν η συζήτηση γύρω από την ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος στο Δήμο μας.
Στο διάλογο ο οποίος αποδείχθηκε γόνιμος, καθώς αντηλλάγησαν και κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις, τέθηκε το θέμα των όρων και προϋποθέσεων της εθελούσιας συνένωσης ομάδων του Δήμου Ευρώτα, με τελικό σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής συνενούμενης ομάδας.
Συνοψίζοντας, αποφασίστηκε:
Με κορμό τις ομάδες ΄΄Α.Ε. Σκάλας΄΄ και του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΄΄Ευρώτας Έλους΄΄ να δημιουργηθεί η Α.Ε. Δήμου Ευρώτα και να συμμετάσχει στο επερχόμενο πρωτάθλημα μ’ αυτήν την ονομασία. Σημειώνεται ότι οι ομάδες που θα αποτελέσουν τη βάση της νέας ομάδας, θα διατηρήσουν την αθλητική τους αυτονομία, σε επίπεδο κυρίως ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.
Εκκρεμεί η ανάδειξη μελών Δ.Σ. που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Δημαρχείο από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Η διαδικασία ένταξης οποιασδήποτε άλλης ομάδας είναι ανοικτή, καθώς και η εγγραφή μελών για όσους ενδιαφέρονται να απαρτίσουν το Δ.Σ.
Πρόκειται για μια κίνηση απαραίτητη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στην προσπάθεια ΄΄διάσωσης΄΄ της οντότητας των ποδοσφαιρικών σωματείων Δήμου Ευρώτα και εξασφάλισης της οικονομικής βιωσιμότητάς τους.
Πληροφορίες για εγγραφή μελών στα τηλέφωνα:
Στέλιος Καπερώνης: 694 7694623
Θεόδωρος Σταμογιάννος: 698 6628822
Σωτήρης Μένεγας: 694 7901566
Παναγιώτης Λυμπέρης: 697 3821255
lakoniapress-foto-
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΝΟΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!
Φίλε μου,
 
 Ξέρουμε ότι ο Ευρώτα Έλους υπάρχει στο Β’ τοπικό. Από ’κι και στο έξις, έγινε μια  συνένωση παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Ευρώτα Έλους (όπως τα γνωρίζεις καλά), Δυναμό Κροκεέων και Άρη Σκάλας. Μπορείς αν θέλεις να ρωτήσεις και παράγοντες από το Έλος. Έχουν γίνει και συμβούλια, έχουν εκτυπωθεί και αφίσες για την συνένωση και μάλιστα την είδαμε κολλημένη στο γήπεδο του Άρη Σκάλας. Αν εσύ σχόλησε με τον Ευρώτα Έλους και ξέρουμε ότι αγαπάς την ομάδα του Ευρώτα Έλους να μας στέλνεις ότι επίσημο έχεις από την ομάδα σου να το αναρτούμε στο blog.
 
Με εκτίμηση liaskalalakonias.blogspot.com

-ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ?.ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG KAI ΔΕΝ EXEI OYTE ONOMA........ENAΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ....ΗΜΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε...ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: