3 Μαρ 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ Οριστικά νοκ - άουτ ο Κονέ από το φιλικό με Ν. Κορέα

Οριστικά νοκ - άουτ ο Κονέ από το φιλικό με Ν. Κορέα Μετά τον Παπαστραθόπουλο που τραυματίστηκε στον σαββατιάτικο αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Νυρεμβέργη και αντικαταστάθηκε στην αποστολή της εθνικής για το φιλικό της Τετάρτης (5/2) με την Νότια Κορέα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένας ακόμη παίκτης που είχε κληθεί στην αποστολή τέθηκε νοκ άουτ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ, που εξετάστηκε σήμερα από τους γιατρούς της εθνικής μας, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα στους προσαγωγούς του μεσοεπιθετικού της Μπολόνια δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή στο μεθαυριανό τεστ.
Οι διεθνείς μας συγκεντρώθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ύστερα από 3.5 μήνες και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.
Οι παίκτες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είναι οι
Γλύκος (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Απόλλωνας), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέβας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ), Παπαδόπουλος Δ. 

Πηγή: Goal

LIVE Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Οι... κανόνες του Ρομπέρτο


Δίωξη στον Πάρντιου για την κουτουλιά

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...Φιέστα κι άστα...

 

Η παρακάμερα του Εργοτέλης – ΠΑΟΚ

 

ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΕΟΚ Στην Ελλάδα το Eurobasket της Ουκρανίας;

 

Live Streaming.22:00 Barcelona - Almeria 4-1(vid),Rayo Vallecano - Valencia CF Spain 1-0 LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: