26 Μαρ 2014

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Το «κράξιμο» του Σκόουλς σε Άρσεναλ και Γουίλσιρ!

Το «κράξιμο» του Σκόουλς σε Άρσεναλ και Γουίλσιρ! Εκατομμύρια μίλια μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς.

Ο Σκόουλς βρέθηκε στο στούντιο του «Sky Sports» και κριτίκαρε έντονα τους «κανονιέρηδες», λέγοντας ότι δεν έχουν παίκτες με χαρακτήρα και ηγέτες, ενώ δεν δίστασε να πει ότι λυπάται τους οπαδούς της ομάδας.
Ακόμα στο στόχαστρο του Σκόουλς βρέθηκε και ο παίκτης της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, για τον οποίο είπε ότι δεν έχει βελτιωθεί καθόλου από τα 17 του.
«Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, οι παίκτες χάνονται. Παίκτες όπως ο Αρτέτα, ο Καθόρλα, ο Ροζίτσκι, ο Εζίλ φαίνεται σαν να μπαίνουν στο γήπεδο, χωρίς πειθαρχία. Δεν υπάρχουν ηγέτες. Όταν αυτοί οι παίκτες είναι πίσω με 2-0 και συνεχίζουν αυτό που κάνουν, πρέπει να βγουν μπροστά, χάνουν την μπάλα, παίζουν ένα ωραίο 1-2, και δεν μπαίνουν στον κόπο να γυρίζουν πίσω.
Λυπάμαι τους οπαδούς της Άρσεναλ, επειδή είναι κάθε χρόνο τα ίδια. Παίρνουν μια "μυρωδιά" από τον τίτλο, μετά πάνε στην Τσέλσι και δεν κάνουν τίποτα. Οι οπαδοί περίμεναν η Άρσεναλ, να πάει για το πρωτάθλημα, αλλά είναι εκατομμύρια μίλια μακριά. Χρειάζονται χαρακτήρες και ηγέτες. Ο Τζακ Γουίλσιρ βγήκε στο προσκήνιο και έμοιαζε ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν έχει πραγματικά προοδεύσει. Δεν είναι καλύτερος από ότι ήταν στα 17 του», είπε ο Σκόουλς.

Πηγή: Goal

Live Steraming.21:45 Juventus v Parma 2-1,Fiorentina v AC Milan 0-2(videos) Serie A,Liverpool v Sunderland 2-1(video) Premier League,

 

Live Streaming.23:00 Sevilla v Real Madrid 2-1(vid) Spain LIGA BBVA

 

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0

 

Live Streaming.21:00 Barcelona - Celta  3-0Vigo Spain LIGA BBVA

 

«ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ» Αναστασιάδης: «Θα με κάνατε κομμάτια αν δεν έβγαινε το ρίσκο»

 

"Καθοριστικές οι μέρες που διανύουμε"

 

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0...Άρης-Εργοτέλης 0-2...Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

 

Live Streaming.19:30 Asteras Tripolis v Olympiakos 2-1


 


«Άλλος»... Ολυμπιακός


 


Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0

 

Live Streaming.15:00 Veria v Xanthi 3-2

 

TO BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!.

 

Η επική ανατροπή!

 

42 χρόνια πίσω γύρισε η Γιουνάιτεντ!

 

Man of the match και πάλι ο Στοχ


Πλάθα: «Έχει πολλές λύσεις ο Ολυμπιακός»

 

Κλοπ: "Θέλουμε τηλεσκόπιο για να δούμε την Μπάγερν"

 

Live Streaming.21:45 Manchester United - Manchester City 0-3,Newcastle - Everton FC 0-3,Arsenal - Swansea 2-2(videos) England Premier League.Roma - Torino 2-1(video) Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: