27 Μαρ 2014

Η γιαγιά ζήτησε τον εγγονό πίσω στην Εθνική!

Ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ, Στίβεν Άιρλαντ έχει να κληθεί από το 2008 στην Εθνική Ιρλανδίας λόγω...της γιαγιάς του. Η ίδια φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός λόγος για να επιστρέψει.




Το 2008 ο Στίβεν  Άιρλαντ έπαιζε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και φρόντισε να χρησιμοποιήσει την πιο παλιά δικαιολογία που υπάρχει "πεθαίνοντας" τις δυο γιαγιάδες του προκειμένου να απουσιάσει από την Εθνική Ιρλανδίας σε ένα παιχνίδι προκριματικών για το Euro.

Στην διάρκεια μιας προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο άσος ,τότε, της Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώνει στον ομοσπονδιακό του τεχνικό ότι η γιαγιά του μόλις απεβίωσε. Η ιρλανδική ομοσπονδία δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της, τον αφήνει να ηρεμήσει μπροστά στο τραγικό γεγονός, προσφέροντάς του ένα ιδιωτικό τζετ για να φτάσει νωρίτερα στον προορισμό του. Ο τοπικός Τύπος, όμως ανακάλυψε ότι η γιαγιά του ήταν εν ζωή και τότε ο Άιρλαντ δικαιολογήθηκε ότι πρόκειται για μια τεράστια σύγχυση καθώς επρόκειτο για την γιαγιά από την πλευρά του πατέρα του και όχι γι αυτή από την πλευρά της μητέρα του.
Όμως ο σύλλογος του ποδοσφαιριστή, η Μάντσεστερ Σίτι, έρχεται να ανακοινώσει ότι και η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα του είναι και αυτή εν ζωή. Ο Άιρλαντ, τότε παραδέχεται ότι είπε ψέμματα προκειμένου να ξεκλέψει λίγο χρόνο, για να επισκεφτεί την σύντροφό του.
Ο προπονητής του Άιρλαντ στην Σίτι, ο Σουηδός Σβεν-Γκόραν Έρικσον είναι ο μόνος που τον στηρίζει και αναγκάζει την ιρλανδική ομοσπονδία να τον καλέσει για το επόμενο παιχνίδι. Αυτός, όμως εκπλήσσει ξανά και αρνείται επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Από τότε δεν ξανακλήθηκε και ας άλλαξαν αρκετοί προπονητές.
Τώρα προπονητής στην Εθνική Ιρλανδίας είναι ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, και ο οποίος κατά την διάρκεια της προσγείωσης του στο αεροδρόμιο του Κορκ είχε μια απρόοπτη συνάντηση. Ήταν μια από τις δυο "πεθαμένες" γιαγιάδες του Στίβεν Άιρλαντ.
"Μίλησα με την γιαγιά του και μου ζήτησε να ξανακαλέσω τον εγγονό της. Δεν μπορούσα να της πω ψέμματα. Αν παίζει καλά, θα έχει την ευκαιρία του, της είπα." είπε για τον Στίβεν Άιρλαντ που σήμερα είναι 27 χρονών και παίζει στην Στόουκ Σίτι πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μένει να αποδειχθεί, αν η ταλαιπωρία στην οποία έβαλε τον εαυτό τόσα χρόνο ο Στίβεν Άιρλαντ άξιζε τον κόπο...

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Unicaja vs Olympiacos 63-80,Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid 76-77.Euroleague


Κατσικάρης: «Θέλει προσοχή η Μάλαγα

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1-1

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris vs Galatasaray 72-84,Anadolu Efes vs Laboral Kutxa 79-105 Euroleague

 

Οι ευχές του Μίτσελ στον Βαλντές

 

Live Streaming.19:30 Apollon Smirnis vs PAOK Saloniki 3-3

 

Κανονικά τα παιχνίδια της Football League

 

Ματσιούλις: «Το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

 

Live Streaming.17:45 CSKA Moscow vs Bayern Munich 77-70 Euroleague

 

Διαμαρτυρία οπαδών για Μόγιες με αεροπλάνο!

 

Πρωταθλητής στον Β' γύρο ο Παναθηναϊκός

 

Κοινές ελληνικές "αποβάσεις" στο εξωτερικό Euroleague

 

Σκόνδρας: Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο

 

Ευχές για "δύναμη και αντοχή" στον Ιβάν

 

Απίθανο αυτογκόλ στην Αφρική

 

Υπέγραψε ο Θεοχάρης την εκχώρηση!

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO Και η UEFA δημιουργεί το Nations League από το 2018

 

Live Steraming.21:45 Juventus v Parma 2-1,Fiorentina v AC Milan 0-2(videos) Serie A,Liverpool v Sunderland 2-1(video) Premier League,

Δεν υπάρχουν σχόλια: