25 Μαρ 2014

Ο Κουλούρης "σπάει" το ρεκόρ του Κλάους

Κουλούρης
Ο 18χρονος φορ "έπιασε" τα 24 γκολ του διεθνή επιθετικού στην Κ20 και είναι έτοιμος να συνδυάσει μία νέα σούπερ επίδοση με τον τίτλο.


Η πορεία του Ευθύμη Κουλούρη στην Κ20 τη φετινή περίοδο, θυμίζει πάρα πολύ την αντίστοιχη του Στέφανου Αθανασιάδη τη σεζόν 2006-2006, όταν με 24 γκολ οδήγησε την τότε ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τίτλου.
Η δεύτερη ομάδα του "Δικεφάλου" είναι και φέτος, επτά χρόνια μετά, "αγκαλιά" με τον τίτλο, καθώς λίγο πριν το φινάλε προπορεύεται με τρεις βαθμούς του Ολυμπιακού, έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα.
Σ' αυτή την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς προς την κορυφή ο Κουλούρης έχει την πλέον καθοριστική συμβολή, αφού έχει ήδη σημειώσει 24 τέρματα και έχει μπροστά του ακόμη εννιά παιχνίδια για να γιορτάσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με ένα σούπερ ρεκόρ (να πετύχει πάνω από 30 γκολ).
Προς το παρόν, αυτό που θα επιδιώξει, είναι την Τετάρτη (26/3) το πρωί στις 11:00, στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, να βοηθήσει το "Δικέφαλο", σκοράροντας, να κατακτήσει τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουλούρης έχει ήδη δείξει το ταλέντο του και σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας σκοράροντας δύο φορές στη Ριζούπολη, στο 0-3 του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα στα μέσα του Φλεβάρη.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Manchester United - Manchester City 0-3,Newcastle - Everton FC 0-3,Arsenal - Swansea 2-2(videos) England Premier League.Roma - Torino 2-1(video) Italy Serie A

 

Live Streaming.21:00 Borussia Dortmund vs FC Schalke 04 0-0 (videos).27η αγ.: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν.Germany 1.Bundesliga


TO BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!.

 

Εθνική Παίδων: Ήττα στην πρεμιέρα της elite round

 

Δίνει... ανάσες

 

Στην αποστολή για Ολυμπιακό Ουσέρο, Λούι και Σέτι

 

Νάτχο: Φανταστικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ

 

Μίλαν: "Χρόνια πολλά Ελλάδα"

 

Σαλπιγγίδης: Ενθουσιασμένος για το Μουντιάλ

 

Διεύψεσε για Μπράουν ο Μπαρτζώκας

 

Χίντινκ με Φαν Νίστελροϊ στον πάγκο της Ολλανδίας

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος

 

Ο υπερτιμημένος Κάρλο Αντσελότι


Moυντιάλ: Ο "κεραυνός" του Τζο Κόουλ!

 

Έφεση για Σέρχιο Ράμος

 

Δεν πάει Μάλαγα ο Περπέρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: