18 Μαρ 2014

Μαλντίνι: "Καταστρέφουν την Μίλαν μου"

Ο Πάολο Μαλντίνι σε συνέντευξη του τόνισε πως είναι θυμωμένος και απογοητευμένος διότι η Μίλαν που χτίστηκε με σκληρή δουλειά, καταστρέφεται τα τελευταία χρόνια. Τα έβαλε ανοιχτά με την διοίκηση, στήριξε Ζέεντορφ και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου




"Νιώθω κάτι μεταξύ θυμού και απογοήτευσης", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάολο Μαλντίνι σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport", αναφερόμενος φυσικά στην μεγάλη του αγάπη, την Μίλαν.
"Όχι τόσο για τα αποτελέσματα, καθώς έχουμε βρεθεί στην 10η και την 11η θέση και στο παρελθόν, αλλά περισσότερο διότι όλα όσα χτίσαμε με σκληρή δουλειά τα τελευταία 10 χρόνια σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Το να βλέπω όλα να καταστρέφονται με τρελαίνει".

Ο 45άχρονος, ο οποίος είχε τερματίσει την καριέρα του το 2009 και έχει κατακτήσει με τους "ροσονέρι" 5 φορές την κορυφή της Ευρώπης, εκτιμά πως η αρχή της κρίσης για την Μίλαν ήρθε το καλοκαίρι του 2002, όταν πούλησε στην Παρί Σεν-Ζερμέν τους Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δηλαδή τον καλύτερο αμυντικό και τον καλύτερο επιθετικό του πλανήτη.
Τα βάζει ανοιχτά με την διοίκηση και προστατεύει τον Κλάρενς Ζέεντορφ, λέγοντας πως αυτός δεν φταίει σε τίποτα, είναι άπειρος, αλλά ακόμη και ο Πεπ Γκουαρντιόλα να ήταν στον πάγκο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι.
"Μην ρίχνετε ευθύνες στον Κλάρενς. Δεν έχει εμπειρία, έχει θάρρος και προσωπικότητα, αλλά ακόμη και ο Γκουαρντιόλα δεν θα έκανε τίποτα".
"Ξεκίνησαν όλα με την αποχώρηση πολλών παικτών με νοοτροπία νικητή. Πιστεύω πως η επιτυχία έχει να κάνει περισσότερο με το υλικό, με τους άνδρες. Η Μίλαν είχε πολλούς από αυτούς τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά τώρα πόσοι από αυτούς δουλεύουν στον σύλλογο; Κανείς. Στην Μπάγερν και στην Ρεάλ οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος δουλεύουν στους συλλόγους, αυτό είναι το πρώτο μεγάλο πρόβλημα".
Ο Πάολο Μαλντίνι έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της Μίλαν και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε συζητήσει με την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι για να πάρει την θέση του αντιπροέδρου, να αντικαταστήσει δηλαδή τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά οι συζητήσεις "πάγωσαν".

Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.Chelsea v Galatasaray,Live Streaming.Real Madrid v Schalke 04 Champions League

Τους πήγε στους… «300» ο Σα Πίντο!

 

Live: Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Κανονικά ο Σπανούλης, αποχώρησε ο Πρίντεζης

 

Ετσι μπλοκάρει η Mάντσεστερ Γιουν.

 

Πράσινη αποθέωση στην Κρήτη

 

Κι επίσημα στην προεδρία των Νικς ο Τζάκσον


Με τις... ευχές του Αναστασίου ο Ολυμπιακός!

 

Τζέραρντ: "Ανανεώστε με τον Μπρένταν άμεσα"

 

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για την elite round

 

Σαββίδης: "Γι αυτό πήρα τον ΠΑΟΚ"

 

Αλέφαντος: «Κε Σκε Σε Γιαννίτσης…»

 

Κόντρα Γκιγκς - Μόγιες

 

Τζαβέλλας: Οπαδιλίκι και λαϊκισμός;

 

Το τρίτο ημίχρονο του Καμπιονάτο

 

Ασύλληπτο κάρφωμα από τον Γκριν (video)

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ(Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???.ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.. Η ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ???.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤ.-ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΡΜ/ΚΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ,Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ????.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΗΞΕ ΣΤΟ 79 ΛΕΠΤΟ!!!.

 

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Udinese 3-2(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: