18 Μαρ 2014

Με τις... ευχές του Αναστασίου ο Ολυμπιακός!

Ο Γιάννης Αναστασίου... αποκάλυψε στην "Guardian" το μυστικό του 0-3 στο Καραϊσκάκη, προχωρώντας ωστόσο σε μια δήλωση που φανερώνει πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κυριαρχεί μόνο ο οπαδισμός. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για "σπουδαία επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά όσα είπε:
"Προσπαθούσα να δω το ματς με το ένα μάτι, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω καθαρά. Στα τελευταία δέκα λεπτά δεν ήξερα τι γινόταν στο ματς και κάθισα στον πάγκο και αυτό γινόταν μέχρι και την επόμενη μέρα. Το 3ο γκολ το είδα στην τηλεόραση. Ηταν πραγματική ντροπή αυτό που συνέβη σε μία σπουδαία μέρα για το σύλλογο. Το πιο σημαντικό ήταν ότι προετοιμαστήκαμε καλά, πιάσαμε μία καταπληκτική απόδοση, διότι αμυνθήκαμε σωστά και σκοράραμε τρεις φορές, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το ματς τέσσερις μέρες πριν και δουλέψαμε ως γκρουπ συγκεντρωμένα σε λεπτομέρειες τακτικής, στο πώς παίζει ο Ολυμπιακός, ποιες είναι οι αδυναμίες του, αλλά και τα δυνατά του σημεία.
Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας πιέζοντας ψηλά, όταν είχαν την κατοχή της μπάλας και να εξαπολύσουμε επίθεση, όταν είχαμε εμείς την μπάλα, η ομάδα εκτέλεσε εξαιρετικά το πλάνο της, αλλά ήταν σημαντικό ότι ήμασταν καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ξέραμε από πριν ότι οι παίκτες χρειάζεται να τρέξουν, να τρέξουν πολύ και αυτό κάναμε.
Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς στο Μάντσεστερ, διότι αυτοί έχουν το προβάδισμα του 2-0, η Γιουνάιτεντ χρειάζεται να ξεκινήσει γρήγορα, διότι οι ελληνικές ομάδες δύσκολα μπορούν να αντιγράψουν τον γρήγορο ρυθμό των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ. Περιμένω να το κάνει αυτό. Η Γιουνάιτεντ δεν απέδωσε καλά στο πρώτο ματς και ασφαλώς ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί. Θα είναι σπουδαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε μία ομάδα στα προημιτελικά ακόμα και αν αυτοί είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι».

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.Chelsea v Galatasaray 2-0(video) ,Real Madrid v Schalke 04 3-1(video) Champions League

 

Τους πήγε στους… «300» ο Σα Πίντο!

 

Live: Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Κανονικά ο Σπανούλης, αποχώρησε ο Πρίντεζης

 

Ετσι μπλοκάρει η Mάντσεστερ Γιουν.

 

Πράσινη αποθέωση στην Κρήτη

 

Κι επίσημα στην προεδρία των Νικς ο Τζάκσον

 

Μαλντίνι: "Καταστρέφουν την Μίλαν μου"


Τζέραρντ: "Ανανεώστε με τον Μπρένταν άμεσα"

 

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για την elite round

 

Σαββίδης: "Γι αυτό πήρα τον ΠΑΟΚ"

 

Αλέφαντος: «Κε Σκε Σε Γιαννίτσης…»

 

Κόντρα Γκιγκς - Μόγιες

 

Τζαβέλλας: Οπαδιλίκι και λαϊκισμός;

 

Το τρίτο ημίχρονο του Καμπιονάτο

 

Ασύλληπτο κάρφωμα από τον Γκριν (video)

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ(Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???.ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.. Η ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ???.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤ.-ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΡΜ/ΚΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ,Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ????.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΗΞΕ ΣΤΟ 79 ΛΕΠΤΟ!!!.

 

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Udinese 3-2(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: