15 Μαρ 2014

Λίλα: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Λίλα: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά…»Με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο, θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», όπως δήλωσε ο Άντι Λίλα.

Τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Άντι Λίλα.
«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Αλβανός χαφ και στη συνέχεια μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του κόντρα σε εκείνη του Γιάννη Αναστασίου:
«Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή αλλά και εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καταπληκτική και θα το ευχαριστηθούμε».
Καταλήγοντας, ο 28χρονος παίκτης αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους: «Αυτά που έχω καταφέρει μέχρι τώρα είναι με δουλειά. Όπως ήμουν τα προηγούμενα τρία χρόνια έτσι θέλω να συνεχίσω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου. Είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΣ».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:00 Malaga CF - Real Madrid 0-1 (videos) Spain LIGA BBVA

 

Σκόραρε από την σέντρα!

 

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Panathinaikos 2-0,Aston Villa - Chelsea 1-0(vid) Premier League,Bayern Munchen - Bayer 04 Leverkusen 2-1 Germany 1. Bundesliga

 

Βαθμό ο Στέφενς, ήττα η Ντόρτμουντ (videos)

 

Αποσύρεται η Ρεάλ Μαδρίτης για Κρόος

 

Στη φυλακή που ήταν ο Χίλτερ θα πάει ο Χένες!

 

Με... φόρα για τον πρώτο τίτλο ο Ολυμπιακός

 

ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κοντά στην έξοδο της Μπαρτσελόνα ο Άλβες

 

Live Streaming.17:15 OFI Crete - Apollon Smirnis 2-0(στοιχεια του αγωνα)


Live Streaming.17:00 Everton FC - Cardiff 2-1,Fulham - Newcastle 1-0,Southampton FC - Norwich 4-2,Swansea - West Bromwich 1-2,Sunderland - Crystal Palace 0-0,Stoke - West Ham 3-1 England Premier League σε γραφική απεικόνιση

 

Για αυτό σνομπάρει το Europa League η Γιουβέντους

 

Live Streaming.15:00 Veria FC - Atromitos 1-1

 

Live Streaming.14:45 Hull - Manchester City 0-2(video) England Premier League

 

Λίλα: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

 

10 χρόνια, 17 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

 

Απίστευτη γκάφα σε fair play

 

"Έπεσαν" οι Ελβετοί

 

Moυντιάλ: Το "stop" του Μουρ στον Πελέ

 

Live Straming.22:00 FC Barcelona vs Olympiacos 70-58

 

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ...ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΕΙΧΟ ΤΟΥ FACBOOK TOΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ...ΤΗΣ 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1912.ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.

 

Η Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ????.ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ???.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???.ΩΣ ΠΟΤΕ...

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ Γ.Γ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013???.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΕΙΧΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ!!!



κυριε καπερωνη πρωιν Γ.Γ της Α.Ε.Δ Σκαλας προεδρε/παραγοντα/προπονητη και καθολου δημοσιογραφος(οπως δεν ειναι πολλοι αλλοι) ..ο Πανγυθεατικος παει στην Α Κατηγορια μετα απο πολλα χρονια,αφου αλλαξε και δυο φορες την ονομασια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: