3 Μαρ 2014

Αναστασίου: «Απορώ πως ακόμα δεν έχει συλληφθεί»

Αναστασίου: «Απορώ πως ακόμα δεν έχει συλληφθεί»Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου μιλώντας σε ΜΜΕ της Ολλανδίας δεν μπορούσε να πιστέψει πως ακόμα δεν έχει συλληφθεί αυτός που του πέταξε το πλαστικό ποτήρι τραυματίζοντάς τον στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο... Ολλανδός που έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην χώρα της τουλίπας, μίλησε στην ιστοσελίδα «voetbal international» όχι μόνο για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ποτήρι που δέχθηκε στο μάτι. Αρχικά για τον τραυματισμό του επισήμανε: «Είναι γελοίο αυτό που συνέβη χθες στο Καραϊσκάκη. Έχω υποστεί μερική διάσειση και είχα πρόβλημα με την όραση μου. Το αντικείμενο με κτύπησε κάτω από το αριστερό μάτι και ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανησύχησε, δεν έκανα θέατρο, δεν κορόιδεψα.
Το αστείο είναι πως πέντε μέρες νωρίτερα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δη στο ματς του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλή. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μία διαφορετική ατμόσφαιρα. Ηταν γελοίο αυτό που συνέβη χθες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που μου πέταξε το αντικείμενο».
Συνολικά για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε: «Στα τελευταία λεπτά του ματς και ο τερματοφύλακας μας δέχθηκε αντικείμενα στο κεφάλι από τις εξέδρες και μετά απ' όλα αυτά ο καθένας μπορεί να ξεχάσει πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν είχε χάσει κανένα ματς».
Για την επόμενη μέρα: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% υγιής, αλλά αύριο που έχουμε προπόνηση, θα σηκωθώ θα πάω στο προπονητικό μας κέντρο και δεν θα έχω προβλήματα». Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκλεισε κάνοντας πλάκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «μετά απ' όλα αυτά δεν θα ξαναπιώ coca-cola». 

Πηγή: Gazzetta

Μπαρτζώκας: «Προβλήματα με Πρίντεζη και Περπέρογλου»


Θέμα στην FIFA o Στέφενς

 

Αθανασιάδης αντί Καπίνο

 

LIVE Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Οι... κανόνες του Ρομπέρτο

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ Οριστικά νοκ - άουτ ο Κονέ από το φιλικό με Ν. Κορέα

 

Δίωξη στον Πάρντιου για την κουτουλιά

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...Φιέστα κι άστα...

 

Η παρακάμερα του Εργοτέλης – ΠΑΟΚ

 

ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΕΟΚ Στην Ελλάδα το Eurobasket της Ουκρανίας;

 

Live Streaming.22:00 Barcelona - Almeria 4-1(vid),Rayo Vallecano - Valencia CF Spain 1-0 LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: