19 Μαρ 2014

Αλβέρτης: «Ζήσαμε μαζί πολλά, αλλά…»

Αλβέρτης: «Ζήσαμε μαζί πολλά, αλλά…»Χαρούμενος που θα συναντηθεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά με πλήρη επίγνωση πως η σημασία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ επισκιάζει τα πάντα εμφανίστηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έζησε δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε όλη τη θητεία του Σέρβου τεχνικού στον Παναθηναϊκού και τώρα θα τεθούν αντιμέτωποι από τους πάγκους. Ο ίδιος χαίρεται που θα τον συναντήσει ξανά, αλλά βάζει πάνω από όλα το καθήκον, όπως μεταφράζεται για την ομάδα του η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη.
«Ούτως ή άλλως θα ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά τώρα έγινε πολύ πιο πολύπλοκο. Ξέρουμε τι σημαίνει ο Ζέλικο για τον Παναθηναϊκό. Πέρα από το μπάσκετ, τις νίκες και τις ήττες, χαίρομαι που θα δω έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Θα είναι λίγο περίεργα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια και χρόνος για άλλες σκέψεις. Όταν θα μπούμε στο γήπεδο όλα θα τελειώσουν. Εμείς καιγόμαστε για το παιχνίδι όπως κι εκείνοι. Πρέπει να αφήσουμε κάθε τι έξω από τη λογική του παιχνιδιού να μας επηρεάζει. Είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε συνθήκη να κυνηγάμε τη νίκη», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
Ερωτηθείς αν περιμένει ο «Ζοτς» να επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά, απάντησε: «Αυτά τα πράγματα κρύβουν κάποιες παγίδες. Ανάλογα… Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές και να κάνουμε αυτά που πρέπει. Από εκεί και πέρα, θα δούμε».
Όσο για την κατάσταση της ομάδας του, ο «Φράγκι» είπε: «Παραμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική. Παρά τις απουσίες η ομάδα δείχνει ενωμένη».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Manchester United - Olympiakos,Borussia Dortmund v Zenit St Petersburg Champions League

 

Ζημιά στο ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια


Άλμπα: "Πρέπει να φοβάται τον Μέσι η Ρεάλ"

 

Στη Λιβαδειά ο τελικός του Κυπέλλου Γ' Εθνικής

 

Τι λένε οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη μεγάλη αναμέτρηση (video)

 

Live Streaming.19:00 OFI Crete - Panathinaikos 1-0 Greece Cup

 

Η πρόκριση φέρνει κούπα!

 

«Αν αντέξει την πίεση... πέρασε»!

 

Μάχες, τέχνη, τρέλα, όνειρα

 

Πινακίδα... προειδοποιεί για ήττα της Γιουνάιτεντ

 

Πρόβλημα με Κατσουράνη

 

Γιαννακόπουλος: "Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς"

 

«ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟ EUROSPORT «Ο Ρούνεϊ δεν είναι... Τσόρι»

 

Live Streaming.Chelsea v Galatasaray 2-0(video) ,Real Madrid v Schalke 04 3-1(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: