31 Μαρ 2014

Με Πουγιόλ κόντρα στην Ατλέτικο

Με Πουγιόλ κόντρα στην ΑτλέτικοΤον Κάρλες Πουγιόλ συμπεριέλαβε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο για το αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Κάρλες Πουγιόλ συμπεριέλαβε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο για το αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο αρχηγός της «Μπάρτσα» δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά ο αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να τον έχει ανάμεσα στις επιλογές του. Σε αυτές θα βρίσκονται και οι Πέδρο και Σονγκ οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το αυριανό παιχνίδι:
Πίντο, Ολαθάμπαλ, Μοντόγια, Πικέ, Φάμπρεγκας, Πουγιόλ, Τσάβι, Πέδρο, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Νεϊμάρ, Μασεράνο, Μπάρτρα, Μπουσκέτς, Σονγκ, Άλμπα, Αφελάι, Τέγιο, Αντριάνο, Άλβες, Σέρζι Ρομπέρτο.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League


Ξάνθη - Πλατανιάς 2-3

 

Ανασκόπηση 24 χωρών(videos)

 

«Φαβορί η Ρεάλ»

 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 95-92

 

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΕ Αναστολή λειτουργίας των Ομοσπονδιών

 

Τα γκολ του Πετρόπουλου οδηγούν τον Απόλλωνα στη παραμονή(VIDEOS)


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Απόφαση-κόλαφος: «Πληρώστε γιατί αποβάλλεστε»

 

Ντοκιμαντέρ με Παναθηναϊκό

 

Κρατά το χέρι του ψηλά επί 41 χρόνια!

 

Ο Καλογερόπουλος στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

 

ΠΑΟΚ-Καλλονή με μια... άλλη ματιά

 

Τσάβι: «Ισοδύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης»

 

Live Streaming. 22:00 Oklahoma City Thunder VS Utah Jazz 116-96(video),22:00 Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers 90-76 NBA (αποτελεσματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: