21 Μαρ 2014

Οι ευχές του Τουρέ και η υπόσχεση του Μιραλάς

Ο Γιάγια Τουρέ ευχήθηκε τα καλύτερα στους Πειραιώτες για το μέλλον, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε την βεβαιότητα του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον σύλλογο.


Γιάγια Τουρέ, Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζεμπούρ βρέθηκαν στις κερκίδες του "Old Trafford" για να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακού για την φάση των "16" του Champions League.
Ο Ιβοριανός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κατέβηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης προκειμένου να χαιρετήσει και ναευχηθεί καλή συνέχεια στους "ερυθρόλευκους".
Από την πλευρά του ο Μιραλάς μίλησε και αυτός με τους υπεύθυνους του πειραϊκού συλλόγου και αποκάλυψε την επιθυμία του να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού στο μέλλον.
"Είναι σίγουρο ότι θα γυρίσω. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό, αλλά είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω. Αγαπάω τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα και όλο τον σύλλογο για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε".
Ο Βέλγος διεθνής κυνηγός μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2012 στην Έβερτον και αρκετές είναι ομάδες (όπως και η Τότεναμ) που τον έχουν στην μεταγραφική τους λίστα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Οπότε μια άμεση επιστροφή του στον Ολυμπιακό μάλλον δεν είναι εφικτή.
Όσον αφορά τον Ράφικ Τζεμπούρ (μαζί του ήταν και ο Τζαμέλ Αμπντούν), ήταν εκνευρισμένος για τον τρόπο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε εις βάρος των "ερυθρολεύκων":
"Είναι κρίμα που προκρίθηκε έτσι η Μάντσεστερ. Ο Ολυμπιακός το άξιζε. Η Γιουνάιτεντ έβαλε ένα πέναλτι και δύο γκολ από στιγμιαία λάθη. Θα δείτε ότι στο επόμενο ματς θα χάσει ξανά. Είναι κακή αυτή η Μάντσεστερ και ήταν πολύ τυχερή προκρίθηκε", τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

 

«Μια γροθιά για την παραμονή»

 

Live Streaming.21:30 SC Freiburg vs Werder Bremen 3-1 Germany 1. Bundesliga

 

Γκάλης: «Όλα θα φτιάξουν αν υπάρχει ενότητα»

 

Ροτέισον με Απόλλωνα


Live Streaming. 20:00 Galatasaray vs Bayern 76-69 Euroleague Basketball

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Πήρε Γκοϊάν ο Βεργέτης αλλά δεν θα ξεκινήσει στην 11άδα

 

Δώνης: "Δεν ήθελα να πέσει ο ΠΑΟΚ"

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ «Ισπανικός» εμφύλιος και ευκαιρίες για ρεβάνς!


«Δεν δώσαμε εγγυητική επιστολή»

 

Ο Μήτσιος στο Παγκρήτιο

 

Live η κλήρωση του Champions League

 

Live η κλήρωση του Champions League

 

Απίθανο «καρφί» Μουρίνιο για Βενγκέρ

 

Live Streaming. 22:05 Napoli vs FC Porto 2-2,Red Bull Salzburg vs FC Basel 1-2,Real Betis vs FC Sevilla 0-2,Uefa Europa League με στατιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: