22 Μαρ 2014

Χωρίς Σαβιόλα ξανά

Ο Σαβιόλα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με τον Μίτσελ να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Η προετοιμασία για τον Εργοτέλη ήταν σύντομη και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν και τακτική, ενώ έπαιξαν και διπλό σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.
Ιατρικά, ο Σαβιόλα και ο Σιόβας συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για τον Εργοτέλη.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ, Βέργος.

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Apollon Smirnis,Live Streaming.19:30 West Ham - Manchester United England Premier League

 

Τα τρία βήματα του ΠΑΟ και η χρονική αλυσίδα του ΟΣΦΠ

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC 2-1

 

Ατομικό ρεκόρ για τον Κάρλος Αρόγιο

 

Live Streaming.,17:00 Cardiff - Liverpool FC 3-6,Everton FC - Swansea 3-2,Hull - West Bromwich 2-0,Manchester City - Fulham 5-0,Newcastle - Crystal Palace 1-0,Norwich - Sunderland 2-0 England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

 

Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού έγινε με ντακότα

 

Live Streaming.14:45 Chelsea - Arsenal 6-0 (video)England Premier League

 

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

 

Πρόεδρος βάζει τρικλοποδιά σε αντίπαλο!


"Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα"

 

Ματς "ζωής ή θανάτου" για τη Στουτγκάρδη του Στέφενς

 

Σανκαρέ: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε

 

Δείτε τα 10 κορυφαία γκολ του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μέσα από αντίστροφη μέτρηση σε ένα χορταστικό video 4 λεπτών.

 

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

Δεν υπάρχουν σχόλια: