9 Μαρ 2014

Φθηνά τη γλίτωσε ο Ναδάλ!

Φθηνά τη γλίτωσε ο Ναδάλ!Ανέλπιστες και τεράστιες δυσκολίες αντιμετώπισε ο Ράφα Ναδάλ στην πρεμιέρα του στο BNP Paribas Open!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο χρειάστηκε τρία σετ και 144 λεπτά για να λυγίσει τον απίθανο Ράντεκ Στέπανεκ με 2-6, 6-4, 7-5 και να μείνει ζωντανός στην υπεράσπιση του τίτλου του στον Indian Wells! Ο 27χρονος Ισπανός αιφνιδιάστηκε από τον Τσέχο και έχασε το πρώτο σετ, όμως άρχισε να βρίσκει ρυθμό στη συνέχεια και με ένα μπρέικ στο δεύτερο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.
Όλα έδειχναν ότι η πλάστιγγα είχε γείρει στην πλευρά του Ράφα, όμως η κακή βραδιά του αριστερόχειρα τενίστα ήταν εμφανής και στο τρίτο σετ... Παρότι προηγήθηκε νωρίς νωρίς με μπρέικ (1-0), ο 35χρονος αντίπαλός του όχι μόνο απάντησε αμέσως μετά, αλλά είχε τριπλή ευκαιρία στο έκτο γκέιμ να πάρει κεφάλι με 4- 2! 
Ο Ράφα, όμως, είναι... ταύρος και με παθιασμένη εμφάνιση στο φινάλε, ύψωσε τείχος στον Στέπανεκ και κάνοντας το μπρέικ στο 5-5 καθάρισε ουσιαστικά την πρόκριση... Στον τρίτο γύρο θα παίξει με τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο.28 του ταμπλό), τον οποίο είχε κερδίσει πριν μερικές μέρες στον τελικό Rio Open.
Σε αντίθεση με τον Ναδάλ, ο Σταν Βαβρίνκα (Νο.3) ήταν πειστικός στην πρεμιέρα του... Ο νικητής του Αυστραλιανού Όπεν, στην πρώτη του εμφάνιση στο τουρ μετά τον θρίαμβό στη Μελβούρνη, κέρδισε εύκολα 6-3, 7-5 τον Ίβο Κάρλοβιτς και συνεχίζει την πορεία προς τον... Ρότζερ Φέντερερ. Στον τρίτο γύρο θα συναντήσει τον Ιταλό Αντρέας Σέπι, Νο.29 του ταμπλό.
Την πρόκριση πήρε και ένας άλλος Ιταλός, ο Φάμπιο Φονίνι (Νο.13, που κέρδισε με 5-7, 6-1, 6-4 τον Ράιαν Χάρισον και παίζει με τον Γκαέλ Μονφίς (6-2, 6-4 τον Σέργκι Στακόφσκι), Νο.23 του ταμπλό. Έφτυσε αίμα, τέλος, ο Μίλος Ράονιτς (Νο.10) για να λυγίσει τον Εντουάρ Ροζέρ Βασελέν με 7-6(4), 4-6, 7-6(2) και να κλείσει ραντεβού με τον Αλεχάντρο Φάγια.

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.19:30 PAOK Saloniki - Olympiakos

Live Streaming.13:30 Juventus - AC Fiorentina Italy Serie A Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Platanias,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Ergotelis.Live Streaming.17:15 Levadiakos - Panaitolikos(η κανενα...η καποιο )

Live Streaming.15:00 Atromitos - Panionios Athens(προς το αγνωστιο...για Link)

Γκολ "Σαμουράι" από τον Σάτο

 

Ξεκινά ως αουτσάιντερ, μπορεί να γίνει φαβορί...

 

Μάγκατ: Δεν είναι σε θέση να σκοράρει ο Μήτρογλου

 

Η τραγική εκτέλεση πέναλτι του Χούντελααρ

 

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Στην Στουτγκάρδη ο Στέφενς!


LIVE: ΠΑΟΚ Κ20 - Ολυμπιακός 11:00 π.μ Κ20

 

Μαέστρος στον Παναθηναϊκό ο Αλβέρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: