7 Μαρ 2014

Ο Αγκίρε, η σχέση με οπαδούς-παίκτες, το κασέ και η Εθνική

Ο Αγκίρε, η σχέση με οπαδούς-παίκτες, το κασέ και η Εθνική
Ο Χαβιέρ Αγκίρε βρίσκεται στη λίστα της ΕΠΟ για τη θέση του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική στη μετά-Mundial εποχή και το SentraGoal σας παρουσιάζει ορισμένα δεδομένα της υπόθεσης. Κατ' αρχήν, το συμβόλαιο του με την Εσπανιόλ ναι μεν εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο μόνο δεδομένο δεν θεωρείται ότι θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς. Και αυτό δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση, αλλά ατάκα του πρόεδρου της ομάδας και αρκετών ποδοσφαιριστών.
Για να καταλάβετε τι εννοούμε, πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Εσπανιόλ, Ζοάν Κολέτ βγήκε στον ραδιοφωνικό, σταθμό, «Radio 4» και μίλησε για το θέμα Αγκίρε. Τι είπε; Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. «Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το συμβόλαιο του Αγκίρε, σίγουρα θα το συζητήσουμε, αν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Οσκαρ Περαρνάου μου πει πως ο Χαβιέρ πρέπει να μείνει, αυτό θα γίνει», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα των Καταλανών.
Ταυτόχρονα, παραμονή Αγκίρε θέλουν τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί της Εσπανιόλ. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σημερινή συνέντευξη τύπου του άσου της ομάδας, Στουάνι έπεσε στο τραπέζι ερώτηση για το μέλλον του προπονητή.
«Για μας είναι ξεκάθαρο, ο Αγκίρε είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά δυστυχώς η υπόθεση της παραμονής του δεν εξαρτάται ούτε από μένα ούτε από τους συμπαίκτες μου, θα δούμε το θέμα μέσα στο επόμενο διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της καταλανικής ομάδας.
Ο Αγκίρε, η σχέση με οπαδούς-παίκτες, το κασέ και η Εθνική
Οσο για τους οπαδούς, ο Αγκίρε είναι γι' αυτούς ένας «Θεός». Εχουν πανό σε κάθε ματς για τον έμπειρο τεχνικό χρησιμοποιώντας, βέβαια, σ' αυτό κάποιες βρισιές. Και δεν το κάνουν επίτηδες. Ξέρουν πως αυτή τη βρισιά την έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές ο Αγκίρε.
Την έχει πει σε διαιτητές, στους παίκτες του, σε παράγοντες, αλλά ακόμα και σε συνεντεύξεις Τύπου. Τώρα όσοι αναρωτιέστε τι γράφει το πανό: «Εξαιρετική δουλειά, πουτ… γιοι». Ναι, αυτή τη φράση την έχει χρησιμοποιήσει σε προπόνηση για να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του.
Σε ό,τι αφορά στο κασέ του. Η ΕΠΟ θα πρέπει, αναμφισβήτητα, να κάνει την υπέρβαση. Διότι ο Αγκίρε δεν αμείβεται με 650.000 ευρώ. Πηγές από ξένους ατζέντηδες αναφέρουν πως θα ζητήσει τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ.
Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε πως ο Αγκίρε έχει εμπειρία από Εθνική ομάδα έχοντας δουλέψει δις για την Εθνική ομάδα του Μεξικού.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Mε Σέποβιτς στην Τούμπα

 

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000 ΕΥΡΩ

 

Στους 80 οι νεκροί από τη γρίπη

 

Ταξίδι στο σκοτεινό παρελθόν

 

Μουρίνιο: «Δύσκολα θα προκριθεί η Μάντσεστερ»

 

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μπίζνες»

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Fenerbahce 93-73,Partizan NIS Belgrade - Bayern Munchen 70-55 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: