17 Μαρ 2014

Η συγνώμη των παικτών της Καλλονής

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής μετά την βαριά ήττα με 7-0 από τον Πλατανιά εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέλαβαν την ευθύνη για την εμφάνιση ζητώντας συγνώμη.


"Θέλουμε να ζητήσουμε τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον κόσμο μας ένα μεγάλο συγγνώμη. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν", τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής.
Αναλυτικά: "Γνωρίζουμε πως οι νίκες έχουν πολλούς πατέρες ενώ οι ήττες κανέναν. Μέχρι τώρα στα ανεπιτυχή μας αποτελέσματα τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής μας είναι εκείνοι που με τη στάση τους ή με τα λόγια τους μας στηρίζουν.
Σήμερα όμως, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που προκύπτουν από τις δύο τελευταίες μας ήττες και που βαρύνουν μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, θέλουμε να ζητήσουμε τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον κόσμο μας ένα μεγάλο συγγνώμη. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Δηλώνουμε ότι στους εναπομείναντες αγώνες θα καταθέσουμε ψυχή για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το δηλώνουμε και θα το πετύχουμε". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Udinese 3-2(video) Serie A

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ 2012 ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...

 

Μπήκε και... αποβλήθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ «Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;»

 

Άρης - Ολυμπιακός 59-64


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ του ΘΕΟΔ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!)

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ 6-1 ημιχρ. 1-0

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των 

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των Σπερς συνεχίζεται...

 

Το μυαλό στον Παναθηναϊκό

 

Μάτα: "Ένα γρήγορο γκολ με Ολυμπιακό"

 

Με Σαβιόλα στο Μάντσεστερ

 

Πήρε θέση ο ΠΣΑΠ για τις δηλώσεις στο "Κλ. Βικελίδης"

 

Η συγνώμη των παικτών της Καλλονής


Live Streaming.21:45 Genoa - Juventus 0-1,AC Fiorentina - AC Chievo Verona 3-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: