17 Μαρ 2014

Με Σαβιόλα στο Μάντσεστερ

Με Σαβιόλα στο ΜάντσεστερΣτην αποστολή του Ολυμπιακού για τη μεγάλη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ συμπεριλήφθηκε ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο ανέτοιμος Αργεντινός.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του Χαβιέρ Σαβιόλα στον επαναληπτικό των «16» του Champions League απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ την Τετάρτη είναι ο Μίτσελ. Έτσι παρότι ο Αργεντινός ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος της Δευτέρας και είναι ακόμη ανέτοιμος, ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή, μαζί με δύο νεαρούς, τους Χουτεσιώτη και Βέργο.
Κανονικά προπονήθηκε και πάλι ο Ιβάν Μαρκάνο, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι βασικός. Όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν για λόγους υγείας οι Ολαϊτάν και Σιόβας, αλλά και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA (Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Τόρες).
Αναλυτικά, η 20μελής που αναχωρεί τη Δευτέρα για το Μάντσεστερ αποτελείται από τους εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βέργος.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Udinese 3-2(video) Serie A

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ 2012 ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...

 

Μπήκε και... αποβλήθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ «Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;»

 

Άρης - Ολυμπιακός 59-64


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ του ΘΕΟΔ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!)

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ 6-1 ημιχρ. 1-0

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των 

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των Σπερς συνεχίζεται...

 

Το μυαλό στον Παναθηναϊκό

 

Μάτα: "Ένα γρήγορο γκολ με Ολυμπιακό"


Πήρε θέση ο ΠΣΑΠ για τις δηλώσεις στο "Κλ. Βικελίδης"

 

Η συγνώμη των παικτών της Καλλονής


Live Streaming.21:45 Genoa - Juventus 0-1,AC Fiorentina - AC Chievo Verona 3-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: