8 Μαρ 2014

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ο Έλληνας τεχνικός, μετά την χθεσινή εντός έδρας ήττα-σοκ της ομάδας από την ουραγό του ομίλου στην Euroleague, Λαμποράλ Κούτσα
Παναθηναϊκός και Αργύρης Πεδουλάκης δεν συνεχίζουν μαζί. Πριν από λίγη ώρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος «πληρώνει» τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στο Top-16 της Euroleague, αλλά και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός καθ' όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν δεν μπόρεσε να παίξει το μπάσκετ που θα ήθελαν όλοι (διοίκηση, ομάδα, κόσμος) και δεν παρουσίασε σημάδια βελτίωσης.
Αποκορύφωμα, φυσικά, δεν ήταν άλλο από την κάκιστη εμφάνιση του «τριφυλλιού» και την ήττα-σοκ μέσα στο ΟΑΚΑ από την Λαμποράλ Κούτσα. Μια ήττα, από την ουραγό του ομίλου του Παναθηναϊκού, η οποία έθεσε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης τους «πράσινους», ενώ παράλληλα έβαλε την ομάδα να... παίζει με την φωτιά ακόμα και για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος της περασμένης περιόδου, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτάει το double με πολύ εύκολο τρόπο, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Αργύρη Πεδουλάκη να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και να συνεχίσει το έργο του.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως, στην δεύτερη σεζόν του στο «τριφύλλι», δεν μπόρεσε να κάνει την ομάδα να αποδώσει όπως ήθελαν όλοι. Οι «πράσινοι», μέχρι στιγμής, δεν έδειξαν καμία στιγμή να βγάζουν το επιθετικό τους ταλέντο πάνω στο παρκέ, στηριζόμενοι (τις περισσότερες φορές) αποκλειστικά και μόνο στο κομμάτι της άμυνας. Αυτό δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην ευρωπαϊκή του πορεία, κάτι που αποτελεί πρωταρχικό στόχο στην φιλοσοφία και τον προγραμματισμό της ομάδας. Ως εκ τούτου και ύστερα από την συνάντηση που είχε η διοίκηση του «τριφυλλιού» με τον Αργύρη Πεδουλάκη αποφασίστηκε το «διαζύγιο», καθώς θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές η καλύτερη λύση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:30 Chelsea - Tottenham England Premier League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC([πιθανο Link..)

 

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Ολυμπιακό!

 

Live Streaming.17:00 Cardiff City vs Fulham FC 3-1,Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3.Crystal Palace vs Southampton FC 0- 1,Norwich City vs Stoke City 1-1 Premier League.

 

Ρούνεϊ: «Μας είχε πληγώσει ο Ολυμπιακός»(video)

 

Live Streaming.Real Valladolid vs FC Barcelona 1-0(video) Primera Division

 

Ναπολεόνι: "Να παίξουμε σαν Ατρόμητος"

 

Live Streaming.14:45 Arsenal - Everton FC 4-1 England Capital One Cup,West Bromwich - Manchester United 0-3 England Premier League

 

Το video της χρονιάς από τον Φέντερερ

 

Live Streaming.15:00 OFI Crete - PAS Giannina 1-1

 

Μιχαήλ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ»

 

Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ο Α. Σαμαράς

 

Άμπροουζ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή»

 

Γίνεται «Ιταλός» ο Μαρσελίνιο

 

Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: