11 Μαρ 2014

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen vs Arsenal 1-1,Atletico Madrid vs AC Milan 4-1. Champions League

Mπάγερν-Αρσεναλ 1-1

Mπάγερν-Αρσεναλ 1-1,Mpagern-arsenal 1-1Η Μπάγερν μπορεί να μην νίκη στη ρεβάνς του Μονάχου την Αρσεναλ αλλά το 1-1 αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει την πρόκριση για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκαν με τον Σβαϊστάιγκερ οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν με τον Ποντόλσκι οι φιλοξενούμενοι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν 4-1

Τα δύο γκολ του Ντιέγο Κόστα οδήγησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ακόμα μία νίκη επί της Μίλαν και με το θριαμβευτικό 4-1 του "Βιθέντε Καλδερόν", οι "ροχιμπλάνκος" προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Πηγή: Contra

κυριε καπερωνη πρωιν Γ.Γ της Α.Ε.Δ Σκαλας προεδρε/παραγοντα/προπονητη και καθολου δημοσιογραφος(οπως δεν ειναι πολλοι αλλοι) ..ο Πανγυθεατικος παει στην Α Κατηγορια μετα απο πολλα χρονια,αφου αλλαξε και δυο φορες την ονομασια του!

 

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ...ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΕΙΧΟ ΤΟΥ FACBOOK TOΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ...ΤΗΣ 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1912.ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.

 

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen vs Arsenal,Live Streaming.21:45 Atletico Madrid vs AC Milan. Champions League Eastern European Time

 

Δεν προλαβαίνει Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης

 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μόνο αν το αποφασίσουμε θα φύγουμε"

 

«Δεν ήρθα χθες στον Παναθηναϊκό»

 

Απίστευτο γκολ! Πέρασε εννιά παίκτες! (vds)


«Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Σαββίδη να φύγει»

 

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΝΩΡΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ Νασρί: «Άνθρωποι είναι και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα»

 

Ο Κάκος πληρώνει τη γροθιά του Ινσαουράλδε με... διακοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: