23 Μαρ 2014

Serie A, 29η αγωνιστική Ιντερ - Αταλάντα 1-2

Ιντερ - Αταλάντα 1-2Απότομη προσγείωση για την Ιντερ η ήττα εντός από την Αταλάντα (1-2), η οποία -όπως και πέρυσι- πήρε νίκη στο «Μεάτσα». Νίκη με Λάζαρο η Μπολόνια.

Δεν είναι υπερβολή, οι Μπεργκαμάσκι έχουν να χάσουν από τους Νερατζούρι από το 2010 ανεξαρτήτου έδρας και για δεύτερη σερί σεζόν τους νίκησαν μέσα στο Μιλάνο. Οι Νερατζούρι ήταν αήττητοι για 6 σερί αγώνες και για 3 δεν είχαν δεχθεί ούτε γκολ, όμως τα δύο γκολ του Τζάκομο Μποναβεντούρα χάρισαν τη νίκη στην Αταλάντα και επανέφεραν την γκρίνια στην Ιντερ, η οποία είχε πιστέψει ότι μπορεί να κάνει grand finale και να κλείσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Πολύτιμη νίκη (1-0) χάρισε στην Μπολόνια (κόντρα στην Κάλιαρι) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, η Σαμπντόρια διέσυρε την Βερόνα με 5-0 στην Γένοβα και η Ουντινέζε νίκησε 1-0 την Σασουόλο με τις δύο ομάδες να χάνουν από ένα πέναλτι.
Πισωγύρισμα για τους Νερατζούρι
Το ντέρμπι της Λομβαρδίας δεν πήγε καλά στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, που είδε την Αταλάντα να παίρνει μεγάλη νίκη και να χαλάει ό,τι είχε χτίσει η Ιντερ τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν κάποια καλά σουτ με τον Γκουαρίν, ενώ ο Χαντάνοβιτς έπιασε νωρίς δουλειά για να πει «όχι» στον Γκιγιέρμο Στεντάρντο. Ο Σλοβένος πορτιέρο ήταν εκεί που έπρεπε και στη συνέχεια σε προσπάθεια του Τσιγκαρίνι και ο Ντένις -που πέρυσι είχε κάνει χατ τρικ σε αυτό το γήπεδο- έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο με κεφαλιά.

Ο Γκουαρίν σούταρε πάνω στον Κονσίλι, με τον Ιταλό πορτιέρε να μπλοκάρει τη μπάλα σε προσπάθεια του Ικάρντι, ο οποίος δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε τελείωμα και πάσα στον Παλάσιο. Η Αταλάντα πήρε το προβάδισμα στο 35' όταν σε αντεπίθεση ο Μάξι Μοράλες κράτησε μπάλα προ του Καμπανιάρο, έδωσε στον Μποναβεντούρα και εκείνος αφού ξεμαρκαρίστηκε πολύ όμορφα με δυνατό σουτ τίναξε τα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Το 0-1 έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα αφού στην αμέσως επόμενη φάση η Ιντερ ισοφάρισε με τον Ικάρντι ο οποίος έσπασε το οφσάιντ και τελείωσε τη φάση από κοντά μετά την πάσα του Γκουαρίν (1-1).
Ο Αργεντινός πανηγύρισε με ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε «Wan te amo» και ήταν αφιερωμένο στην κοπέλα του και προσεχώς σύζυγο, Γουάντα Νάρα, η οποία είναι η πρώην γυναίκα του Μάξι Λόπες της Σαμπντόρια. Τα άσχημα νέα για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τραυματισμός του Μάξι Μοράλες, ενώ ο Ντ' Αμπρόζιο είχε σουτ άουτ για την Ιντερ.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης το μακρινό σουτ του Γκουαρίν βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και η Ιντερ αποδείχθηκε πολύ άτυχη αφού τα γκολπόστ δεν ήταν με το μέρος της με την κεφαλιά του Παλάσιο να βρίσκει ξανά στο σίδερο. Οι φάσεις συνεχίζονταν για τους Νερατζούρι, με τον Κονσίλι να αποκρούει φάουλ του Ερνάνες και τον Ναγκατόμο να έχει 1-2 καλές στιγμές.
Το τέλος ήταν ακόμα χειρότερο για τους Μιλανέζους, που όχι απλά δεν κατάφεραν ποτέ να πετύχουν δεύτερο γκολ και να μεγαλώσουν το θετικό σερί τους. Αφού στο 86' γλίτωσαν το γκολ χάρη στον Τζόναθαν που έσωσε στην γραμμή τη προσπάθεια του Μπριέντσα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βραζιλιάνο μπακ, όμως στο 90' έγινε το 1-2 με κεφαλιά του αμαρκάριστου Μποναβεντούρα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ.
Για πλάκα η «Σαμπ»
«Θα πρέπει να πιάσουμε την Ιουλιέτα και να την πετάξουμε κάτω από το μπαλκόνι», έλεγε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τον Αντρέα Μαντορλίνι να του απαντάει: «Στη θέση του δεν θα ειρωνευόμουν». Μία μέρα μετά, τελικά, η Σαμπντόρια όχι απλά πέταξε κάτω από το μπαλκόνι την Βερόνα αλλά την πέταξε, την πάτησε και την ισοπέδωσε... Οι Μπλουτσερκιάτι έκαναν την καλύτερη τους φετινή εμφάνοση και διέλυσαν με 5-0 την Ελλάς, χαρίζοντας ένα υπέροχο μεσημέρι σε όσους πήγαν στο «Λουίτζι Φεράρις».

Η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς άνοιξε το σκορ στο 4' με το κοντινό πλασέ του Σανσόνε μετά το δοκάρι του Ρενάν και στο 23' ήρθε το 2-0 από τον Γκαρσία, μετά το κόρνερ του Γκαμπιαντίνι, με την μπάλα να βρίσκει και στον... διαιτητή πριν καταλήξει στον σκόρερ. Η Βερόνα είχε φάσεις αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στο 38' το σκορ πήγε στο 3-0, με τον Σοριάνο να αξιοποιεί το γύρισμα του Ρετζίνι. Ο Σοριάνο ήταν αυτός που έβαλε και το τέταρτο γκολ, στο 48', εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Μόρας που τον επιτηρούσε γλίστρησε και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 59' με το φάουλ του Παλόμπο.
Ανάσταση με Λάζαρο στην Μπολόνια
Χάρη σε πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η Μπολόνια πήρε πολύτιμη νίκη 1-0 σε βάρος της Κάλιαρι στο «Νταλ' Αρα» και μπορεί να νιώθει πολύ καλύτερα όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στην Serie A. Οι δύο ομάδες είχαν προβλήματα τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως οι γηπεδούχοι ήταν σε χειρότερη θέση. Η Μπολόνια είχε νικήσει και στο πρώτο ματς στην Σαρδηνία με 0-3 (μόλις η μία από τις δύο νίκες εκτός) και τώρα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελληνα εξτρέμ στο 78' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Ντεσένα) πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Ρέκορντμαν και σκόρερ!
Στον αγώνα με την Σασουόλο στο «Φρίουλι» ο Αντόνιο Ντι Νατάλε συμπλήρωσε 324 συμμετοχές με την Ουντινέζε, αριθμός που τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Για να το γιορτάσει, επομένως, είπε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν: Να σκοράρει. Το έκανε στο 26' με κεφαλιά μετά από κοντά μετά την κόντρα σε προσπάθεια του Πίντζι και με αυτό το γκολ έδωσε και τη νίκη καθώς το 1-0 έμεινε ως το τέλος. Θα μπορούσε να γίνει 2-0 στο 36' αλλά ο Ντι Νατάλε έστειλε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι, θα μπορούσε να γίνει 1-1 στο 72' αλλά ο Φλόκαρι αστόχησε και αυτός σε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι... Στο +10, πλέον, από τη ζώνη του υποβιβασμού η Ουντινέζε, στην προτελευταία θέση και στο -3 από την παραμονή η Σασουόλο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (22/3)

Τορίνο-Λιβόρνο 3-1 (25',60',67' Ιμόμπιλε-89' Σιλιγκάρντι)
Κιέβο-Ρόμα 0-2 (17' Ζερβίνιο, 42' Ντέστρο)
Κυριακή (23/3)
Πάρμα-Τζένοα 1-1 (31' Σκελότο-21' Κοφιέ)
Μπολόνια-Κάλιαρι 1-0 (78' πεν. Χριστοδουλόπουλος)
Ιντερ-Αταλάντα 1-2 (36' Ικάρντι-35',90' Μποναβεντούρα)
Σαμπντόρια-Βερόνα 5-0 ( 4' Σανσόνε, 23' Γκαρσία, 38',48' Σοριάνο, 59' Παλόμπο)
Ουντινέζε-Σασουόλο 1-0 (26' Ντι Νατάλε)
Νάπολι-Φιορεντίνα (19:30)
Κατάνια-Γιουβέντους (21:45)
Λάτσιο-Μίλαν (21:45)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30η)
Τρίτη (25/3)

Ρόμα-Τορίνο (21:45)
Τετάρτη (26/3)
Αταλάντα-Λιβόρνο (21:45)
Κάλιαρι-Βερόνα (21:45)
Κατάνια-Νάπολι (21:45)
Κιέβο-Μπολόνια (21:45)
Φιορεντίνα-Μίλαν (21:45)
Τζένοα-Λάτσιο (21:45)
Γιουβέντους-Πάρμα (21:45)
Σασουόλο-Σαμπντόρια (21:45)
Πέμπτη (27/3)
Ιντερ-Ουντινέζε (21:45)

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Barcelona 3-4 (video)Spain LIGA BBVA Eastern European Time

 

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΡΟΝΟΣ Αγ./Δημ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-5 ημιχρ. 1-2

 

Στοχ: «Μας πολεμά όλη η Ελλάδα»


Live Streaming.19:30 Ergotelis - Olympiakos 1-4,Napoli vs AC Fiorentina 0-1 Serie A

 

Η 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY-OFF Ο ΑΠΟΕΛ «κυνηγά» την ΑΕΛ

 

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete 1-0,Atromitos - Platanias 3-0,Xanthi - Panionios Athens,Levadiakos - Veria FC 2-0

 

Η ΑΕΚ… ξεκουράζεται, οι υπόλοιποι παίζουν

 

ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤOYΣ ΤΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΡΘΕ...ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!.ΤΟ ΗΡΕΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΕΓΩ(Ε.Π.Σ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ....

 

Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - PAS Giannina 2-1

 

Μουντιάλ: Το "άδειασμα" του Κρόιφ

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε ΑΝΑΡΤΗΣΗ TOY ANEΠΙΣΗΜΟΥ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΗΡΘΕ....

 

Preview: Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

 

ΜΕ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ «"Έκλεισε" τον Καρβάλιο η Γιουνάιτεντ»

 

Live Streaming.13:30 Parma - Genoa Italy 1-1 Serie A

 

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ με ΠΑΣ

 

Αισιόδοξος ο Φέτελ

 

Μόνο έτσι δεν θα παίξει Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης...

 

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ Ο Ιβάν δίνει 1,6 εκατ. στον Νάτχο που... περνά καλά

 

Το "καροτσάκι" της χρονιάς!

 

Live Streaming.21:45 AC Chievo Verona - Roma 0-2 Italy Serie A,Live Streaming.23:00 Athletic Bilbao - Getafe CF Spain LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: