1 Μαρ 2014

Η UEFA για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Η UEFA για το ντέρμπι των «αιωνίων»Πολλά ευρωπαϊκά ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο, με την UEFA να κάνει αφιέρωμα στο οποίο υπάρχει και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στο αφιέρωμά της το ντέρμπι των «αιωνίων», έχοντας φωτογραφία τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Εκτός από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός υπάρχουν οι αναμέτρησεις Μπάγερν-Σάλκε από την Γερμανία, το Φέγενορντ-Άγιαξ από την Ολλανδία, το Ατλέτικο-Ρεάλ από την Ισπανία, το Μίλαν-Γιουβέντους από την Ιταλία και το Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ από την Γαλλία.
Στο κείμενο για το ελληνικό ντέρμπι η UEFA γράφει: «Ο ανταγωνισμός τους έχει στιγματίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαφορετικές τροχιές.
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σίγουρα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού έχει χάσει μόλις τέσσερις βαθμούς στη Σούπερ Λίγκα όλη τη σεζόν και είναι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ – και την Τρίτη κέρδισε με 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ζήλια, όντας 27 βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τον αρχηγό του, τον Ζέκα, να τονίζει ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί κίνητρο από μόνο του.
«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κατάσταση τώρα, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, μέσα στην έδρα του Εμείς, όμως, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που τους κέρδισε αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 Roma - Inter0-0(video) Italy Serie A

 

Χάλκινο η Βουγιούκα στην Ιταλία

 

Αμφίβολος με Μιλάνο ο Σπανούλης

 

Live: Αρης-ΟΦΗ 0-0

 

Live Streaming.19:30 Southampton FC - Liverpool FC England Premier League 0-3,Bayern Munchen - FC Schalke 04 5-1 Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - OFI Crete 0-0

 

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 73-87

 

Μπράμος: Πρέπει να είμαστε σταθεροί

 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Σκόνδρας: «Στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια με την Μπενφίκα»

 

Live Streaming.17:15 Veria FC - Apollon Smirnis 1-1

 

Έδινε και οδηγίες ο Λαμάρ Όντομ! (vid)

 

Live Streaming.17:00 Federer - Berdych 2-1 ATP Dubai Tennis

 

Live Streaming.17:00 Stoke - Arsenal 1-0,Fulham - Chelsea 1-3,Hull - Newcastle 1-4,Everton FC - West Ham 1-0

 

Live Streaming.15:00 Xanthi - Levadiakos 4-1

 

Pregame: Ξάνθη-Λεβαδειακός


ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού

 

Live Streaming.ΑΟΑΝ - ΑΕΚ 1-6

 

Αλέφαντος: «Ο τσολιάς ο Μόγιες»

 

Μουρίνιο: "Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ"

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: