2 Απρ 2014

Στα 37.7 εκ. το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

Ο πρόεδρος της VTB United League, Σεργκέι Ιβάνοφ, αποκάλυψε τα ποσά των 10 ρώσικων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση κι έτσι ''έδωσε'' τους ετήσιους προϋπολογισμούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ιθύνοντα νου της VTB United League, η ΤΣΣΚΑ διαθέτει το υψηλότερο μπάτζετ μεταξύ των ρώσικων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο φετινός προϋπολογισμός της ''ομάδας του στρατού'' ανέρχεται στο 1 δισ. 836.7 εκατομμύρια ρούβλια, ήτοι 37.7 εκατομμύρια ευρώ! Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας φιγουράρει η έτερη εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Euroleague, η Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Η ''Λόκο'' του Ευγκένι Πασούτιν συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ το μπάτζετ της ανέρχεται στα 833.4 εκατομμύρια ρούβλια, ήτοι 18 εκατομμύρια ευρώ!
Αναφορικά τώρα στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη VTB United League, το top-5 συμπληρώνουν η Χίμκι (14 εκ.), η ''ελληνική'' Ούνιξ των Καϊμακόγλου, Ζήση, Βουγιούκα (12 εκ.) και η Ενισέι (6.34 εκ.). Έπονται οι Νίζνι (5.72 εκ.), Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (5.31 εκ.), ο ''Κόκκινος Οκτώβρης'' του Βον Ουέιφερ (3.9 εκ.) , η Κράσνε Κρίλια (3.3 εκ.) και η Τρίουμφ (3 εκ.).

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Chelsea 3-1(video),Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0(video) Champions League

 

Live Streaming.21:00 Armania Jeans Milano - Barcelona 91-63!!! Euroleague


"Ασημένια" η Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό

 

Χάνει το Μουντιάλ ο Μήτρογλου;

 

Πανικός μετά το γκολ του Αθανασιάδη(video)

 

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣ Αγγέλου: «Έχουμε κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

 

Ψύχραιμοι στην Μπαρτσελόνα

 

Να τα χιλιάσει ο… ναός! (video)

 

Live Streaming.19:00 Olympiakos - PAOK Saloniki 2-1

 

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα από τη FIFA!

 

Μουντιάλ: Το γκολ της Γαλλίας και η εισβολή στο γήπεδο

 

ΠΑΟ χωρίς έλεος...

 

Facts & Figures για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

 

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Γκουαρδιόλα

 

Διαμαντίδης: "Καλή ατμόσφαιρα με χρώμα και φωνές"

 

Έτσι έστηναν τα ματς στη Ρωσία!

 

Βέργος: Προνόμιο και υποχρέωση ο Ολυμπιακός

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Atletico Madrid 1-1(video),Manchester United - Bayern Munchen 1-1(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: