5 Απρ 2014

Σα Πίντο: «Θέλουμε σοβαρές διαιτησίες»

Σα Πίντο: «Θέλουμε σοβαρές διαιτησίες»Με τους διαιτητές τα έχει βάλει ο Ρικάρντο Σα Πίντο και ελπίζει αυτό να αλλάξει στο παιχνίδι του ΟΦΗ εναντίον της Skoda Ξάνθης την Κυριακή.

Να νικάει θέλει ο ΟΦΗ, αλλά μερικοί διαιτητές δεν τον αφήνουν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο στην κάμερα της Nova.
Όπως σχολίασε, αυτό που γίνεται δεν το αξίζουν ούτε οι παίκτες, ούτε οι οπαδοί αλλά ούτε και κανένας μέσα στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova:
«Είναι μια καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη έκπληξη που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, μία μεγάλη έκπληξη επίσης το προηγούμενο αποτέλεσμα. Είδα το ματς απέναντι στον Πλατανιά και θα είναι σίγουρα ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας και συνέχισε:
«Ακόμη έχουμε στόχους σ' αυτό το πρωτάθλημα, θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν στο σπίτι μας με τη νίκη. Ακόμη προσπαθούμε να μείνουμε στην καλύτερη θέση και η καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή για μας είναι η έκτη. Ακόμη παλεύουμε γι' αυτό, έτσι είμαστε 100% αφοσιωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι, θέλουμε να νικήσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».
Ο Πορτογάλος προπονητής πρόσθεσε: «Όμως, ελπίζω παράξενα πράγματα να μας αφήσουν να νικήσουμε, όπως το παιχνίδι στην Ξάνθη, επειδή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δε μας άφησαν να νικήσουμε. Δεν ξεχνάμε το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό επίσης, δεν μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, δε μας αφήνουν να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω αυτός που φυσιολογικά έχει τον έλεγχο των παιχνιδιών, ο διαιτητής, να κάνει ένα σοβαρό παιχνίδι επιτέλους απέναντί μας» και συμπλήρωσε:
«Δουλεύουμε σκληρά μέχρι εδώ, κάθε μέρα, κάθε παιχνίδι και δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούν να παίζουν με τη δουλειά αυτών των παιδιών, που υπέφεραν τόσο πολύ για να φτάσουν σ' αυτή τη θέση, δεν μπορούν να παίζουν με τους οπαδούς μας, που πηγαίνουν κάθε Κυριακή, όχι μόνο στην έδρα μας, αλλά και εκτός για να υποστηρίξουν, με οτιδήποτε κάνουμε κάθε μέρα και με τη δουλειά μας. Έτσι ελπίζω ότι ο διαιτητής θα έρθει και θα κάνει ένα σοβαρό ματς, είμαστε κουρασμένοι απ' αυτή την κατάσταση και δεν την αξίζουμε».
Για το αν ο ΟΦΗ έπρεπε να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια:
«Για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εκτός, αξίζαμε βαθμούς και δεν πήραμε. Πετύχαμε γκολ, κανονικά γκολ και σωστά γκολ και ο διαιτητής μας πήρε τα γκολ, μας πήρε τους βαθμούς, απέναντι σ' αυτή την ομάδα με την οποία παίζουμε στο τελευταίο παιχνίδι. Το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν ένα σοβαρό ματς και αυτό που θέλω είναι να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας και να μη σκοτώνουν τα παιδιά μου, επειδή μετά τα πέντε λεπτά που ξεκινάει το παιχνίδι, έξι λεπτά είναι νευριασμένοι, αρχίζουν να μην πιστεύουν στη σοβαρότητα του ποδοσφαίρου και νομίζω ότι η Ελλάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λιγκ αξίζουν όλοι να ξέρουν ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρωτάθλημα».

Πηγή: Σπορ FM

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!



Live Streaming.21:00 Real Sociedad vs Real Madrid  0-4(video)Spain LIGA BBVA

 

Ένταση στον τελικό Κυπέλλου Γ' Εθνικής (videos)

 

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

 

Live Streaming.19:30 Chelsea - Stoke 3-0(videos)England Premier League

 

Κασίγιας: Δεν επιτρέπεται άλλο λάθος

 

Live Streaming.19:00 Barcelona - Betis Spain 3-1 LIGA BBVA


Live Streaming.17:00 Newcastle - Manchester United 0-4,Aston Villa - Fulham 1-2,Norwich - West Bromwich 0-1,Hull - Swansea 1-0,Cardiff - Crystal Palace 0-3(videos) England Premier League

 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ15 (live tv) 0-1

 

Τόρες: "Έχω υπογράψει σε 4 ομάδες..."

 

Live Streaming.14:45 Manchester City - Southampton FC 4-1 England(videos) Premier League

 

Το θρίλερ της παραμονής κορυφώνεται

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Αμφίβολος εν όψει Μπάγερν για ένα... δάχτυλο Ρούνεϊ

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - PBC Lokomotiv Kuban 81-55,Partizan NIS Belgrade - Zalgiris 78-67 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: