12 Απρ 2014

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ξεφτίλισε μία διοργάνωση!

Ξεφτίλισε  μία διοργάνωση!
Μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της, αλλά και ολόκληρης της Ευρωλίγκα έγραψε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης. Προφανώς και όλα τα αποτελέσματα στον αθλητισμό, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει καυτό βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι αναμενόμενα. Εντούτοις, η εικόνα των Ισπανών απέναντι στη χειρότερη ομάδα του Τοp-16 πρόδιδε επιλογή και αλαζονεία. Επιλογή να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, που της βγάζει το λάδι όταν την αντιμετωπίζει, αλαζονεία όμως επειδή πιστεύει ότι είναι προτιμότερο να αγωνιστεί κόντρα στο δις πρωταθλητή Ευρώπης.
Η ευθύνη όμως ανήκει και στην Ευρωλίγκα, ως διοργανώτρια, που για ακόμα μία χρονιά επέτρεψε να βρουν πεδίο δράσης οι θεωρίες συνωμοσίας και να γίνουν πραγματικότητα γεγονότα, ορίζοντας σε διαφορετικές ημέρες αγώνες ομάδων που έχουν κοινό ενδιαφέρον. Είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις των «τρίτων» που παρακολούθησαν τον αγώνα. «Τρελό σκάνδαλο» έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές, Τζαμόν Γκόρντον, ενώ την ίδια στιγμή ο ο Κάιλ Χάινς, φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, που περίμενε να υποδεχθεί στη Μόσχα τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Δεν το περίμενα αυτό! Καθόλου».
Η επιλογή αντιπάλου στον αθλητισμό, αν και συνήθως τιμωρείται από μία ανώτερη δύναμη, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Είναι όμως, δραματικό μία ομάδα που τρέχει με 26-0 στο ισπανικό πρωτάθλημα και πάει τρένο στην Ευρωλίγκα, να ρίχνει τόσο χαμηλά το επίπεδό της, να προσβάλλει την ιστορία της, γνωρίζοντας την ήττα από τη χειρότερη ομάδα της Ευρωλίγκας, που έπαιζε χωρίς τον Γιασικεβίτσιους και για τρίτη φορά φέτος είχε αλλάξει προ ημερών προπονητή.
Είναι προφανές ότι η Ρεάλ φοβήθηκε τους «πράσινους». Τρόμαξε στην ιδέα ότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη στην εμπέδωση του δικού της ρυθμού, που είναι ιδανική στην εποικοδομητική καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου, καταφέρνοντας να φέρει όλα τα ματς στα δικά της μέτρα και σε μικρά σκορ.
Η Ρεάλ δεν είναι μαθημένη να παίζει σε χαμηλούς ρυθμούς και στο 5 εναντίον 5. «Η Ρεάλ επέλεξε τον Ολυμπιακό» έγραψε ορθά κοφτά στο πρώτο θέμα της η MARCA στην ιντερνετική έκδοσή της. Και, βέβαια, πλέον ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Μόσχα για να παίξει με την ΤΣΣΚΑ, χωρίς το έργο του να γίνεται πιο δύσκολο ή πιο εύκολο. Ετσι κι αλλιώς για τις ελληνικές ομάδες ο βαθμός δυσκολίας είναι ίδιος. Είναι γεγονός ότι μάτσαρε καλύτερα ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ και ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ, αλλά στην πράξη οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες που η αλλαγή των ζευγαριών να σημαίνει καταστροφή για κάποια από τις δύο ομάδες.
«Δύσκολος δρόμος»
Φυσικά ο Πάμπλο Λάσο δεν έδωσε καμία συνέχεια στα σενάρια περί εκούσιας ήττας της ομάδας του από τη Ζαλγκίρις ώστε να αποφύγει τον Παναθηναϊκό και να πέσει πάνω στον Ολυμπιακό... «Εχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και για να βρεθούμε στο Final 4 οφείλουμε να ξεπεράσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο» είπε ο προπονητής της Ρεάλ και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ τη Ζαλγκίρις για τη νίκη της, έπαιξε καταπληκτικά και με... καρδιά».
Ημιτελικό με Μπαρτσελόνα
Δεδομένο δεν υπάρχει στον αθλητισμό, ωστόσο η Μπαρτσελόνα και το Μιλάνο έχουν προβάδισμα απέναντι σε Γαλατάσαραϊ (που νίκησε χθες την Παρτιζάν κι εξασφάλισε την τέταρτη θέση στον όμιλο) και Μακάμπι αντίστοιχα. Υπ' αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, η Ρεάλ όχι μόνο προτίμησε να παίξει με τον Ολυμπιακό και όχι με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα! Προφανώς και αυτό στο πλάνο ήταν.
Σούπερ Ντέντμον
Ο δήμιος της Ρεάλ στον αγώνα του Κάουνας ήταν ο Τζάστον Ντέντμον (δεξιά στη φωτό), που ολοκλήρωσε με σπουδαίο τρόπο τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ο Ντέντμον είχε 36 πόντους με 7/11 τρίποντα. Δεν έχει σημασία αν στα περισσότερα εκτελούσε ξεμαρκάριστος. Κι άλλοι σουτάρουν ελεύθεροι, αλλά δεν τα βάζουν. Ο Ντέντμον συνολικά ευστόχησε σε 74 τρίποντα φέτος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τερέλ Μακ Ιντάιρ, που είχε 72 τρίποντα από το 2008.
«Nτροπή»
Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν αγωνίστηκε πολύ κόντρα στους Λιθουανούς και μάλιστα σε ένα γήπεδο όπου έχει κακές εμπειρίες λόγω της επίθεσης που δέχθηκε πέρσι. Ωστόσο με μήνυμά του στο twitter σημείωσε: «Είναι ντροπή αυτός ο αγώνας. Βέβαια, ακόμη εξαρτάται από εμάς! Ξεκινάμε την Τρίτη. Ολοι στο Παλάθιο! Τώρα περισσότερο από ποτέ Hala Madrid».
Κράξιμο από τη «Marca»
Η εφημερίδα «Marca» πέρασε στην επίθεση μετά την ήττα της Ρεάλ γράφοντας... «Διάλεξε Ολυμπιακό. Η Ρεάλ έκανε το χειρότερο παιχνίδι της τη φετινή σεζόν απέναντι σε έναν αντίπαλο, τη Ζαλγκίρις, ο οποίος είχε μόλις μία νίκη στο Top-16. Η απάθεια και η αίσθηση που μεταφέρθηκε από τον χρόνο συμμετοχής ορισμένων παικτών, μας κάνει να σκεφτόμαστε πως οι λευκοί προτίμησαν τον Ολυμπιακό του Βασίλη Σπανούλη στα προημιτελικά. Οσο σκληρό και αν φαίνεται. Οι παίκτες και ο Πάμπλο Λάσο πρέπει να εξηγήσουν την επιλογή τους».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
1ος αγώνας
15/4 Μπαρτσελόνα - Γαλατάσαραϊ (8 μ.μ)
15/4 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (10 μ.μ)
16/4 ΤΣΣΚΑ Μ. - Παναθηναϊκός (7 μ.μ)
16/4 Αρμάνι - Μακάμπι (9.45 μ.μ)

2ος αγώνας
17/4 Μπαρτσελόνα - Γαλατασαράι (10 μ.μ)
17/4 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (8 μ.μ)
18/4 ΤΣΣΚΑ Μ. - Παναθηναϊκός (7.15 μ.μ)
18/4 Αρμάνι - Μακάμπι (9.45 μ.μ)

3οι αγώνες
Δευτέρα του Πάσχα 21/4
Γαλατασαράι-Μπαρτσελόνα (8 μ.μ.)
Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (7.30 μ.μ.)
Παναθηναϊκός-ΤΣΚΚΑ Μόσχας (9.45 μ.μ.)
Μακάμπι-Αρμάνι Μιλάνο (9.05μ.μ.)

4οι αγώνες (εάν χρειαστεί)
Τετάρτη του Πάσχα (23/4)
5οι αγώνες (εάν χρειαστεί)
Παρασκευή 25/4 
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑ

Πηγή: Goal

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.


Live Streaming.21:45 Roma - Atalanta Bergamo 3-1(video) Italy Serie A,Real Madrid - Almeria 4-0 (video)Spain LIGA BBVA

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ο Ούκιτς εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Πρόβλημα με τον Κομπανί στην Σίτι!

 

Live Streaming.21:00 Granada CF vs FC Barcelona 1-0(video) Spain LIGA BBVA

 

Προς σωτηρία η Στουτγκάρδη, δύσκολα το Αμβούργο Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη 4-1

 

Απίστευτο ατύχημα στη Μόντσα

 

Live Streaming.19:30 Bayern Munchen - Borussia Dortmund 0-3(videos) Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.17:00 West Bromwich - Tottenham 3-3,Crystal Palace - Aston Villa 1-0,Fulham - Norwich 1-0,Southampton FC - Cardiff 0-1,Stoke - Newcastle 1-0,Sunderland - Everton FC 0-1 σε γραφική απεικόνιση.Premier League



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ξεφτίλισε μία διοργάνωση!

 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ Από σήμερα τα εισιτήρια για το ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ

 

Με νέο αίμα στο φινάλε

 

«Η Μπάρτσα είναι χωρίς προπονητή»

 

Νάτχο: «Και Κύπελλο και πρωτιά στα πλέι οφ»

 

Σενάρια για Φαν Γκάαλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs Eintracht Frankfurt 2-0 Germany 1. Bundesliga

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.



ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: