8 Απρ 2014

Λάτσιο: Ένα μήνα εκτός ο Κλόσε


Τις υπηρεσίες του Μίροσλαβ Κλόσε θα στερηθεί η Λάτσιο για τον επόμενο μήνα στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Από θλάση δευτέρου βαθμού ταλαιπωρείται ο Μίροσλαβ Κλόσε και όπως έκανε γνωστό η Λάτσιο, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα. Ο 35χρονος επιθετικός θα χάσει τα σημαντικά παιχνίδια των Ρωμαίων στην προσπάθειά τους για να βγουν στο επόμενο Europa League.
Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός αυτός δεν είναι ικανός να τον θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και εφόσον είναι στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Βραζιλίας.

Πηγη:Onsports

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League


ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η επιστροφή του Πάργκο στο Τελ Αβίβ

 

Επαφές Σαββίδη και για τον ημιτελικό

 

Λεβάντε: Πλήγμα με Ίβανσιτς

 

Στιγμές από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

 

Σαμπάολι: «Κανένα περιθώριο για λάθη»

 

Στο εξωτερικό λένε «Διαμαντίδης και Σπανούλης» (pics &vids)

 

Ξάνθη: «Ήρωας του 1821 ο επόπτης Καρατζίκας»!

 

Παρακολουθεί Κώστα Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ

 

Γκουαρντιόλα: «Περιμένουμε να παίξει πολύ αμυντικά η Μάντσεστερ»

 

Τσάβι: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: