8 Απρ 2014

Σαμπάολι: «Κανένα περιθώριο για λάθη»

Ο προπονητής της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι  υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για λάθη στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους βρίσκεται η Χιλή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Ισπανία και Ολλανδία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι υποστήριξε πως σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει το περιθώριο για λάθη.
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη. Είναι ένας περίπλοκος όμιλος με μεγάλους αντιπάλους. Προφανώς από την Ευρώπη θα αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια», είπε αρχικά.
«Αν παίξουμε όπως απέναντι στη Γερμανία, μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους πάντες στο Μουντιάλ. Θα έχουμε μία εμφάνιση που αρμόζει στη Χιλή», κατέληξε.

Πηγη:Onsports

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain,Live Streaming.21:45 Borussia Dortmund - Real Madrid Champions League

 

Λάτσιο: Ένα μήνα εκτός ο Κλόσε

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η επιστροφή του Πάργκο στο Τελ Αβίβ

 

Επαφές Σαββίδη και για τον ημιτελικό


Στιγμές από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

 

Σαμπάολι: «Κανένα περιθώριο για λάθη»

 

Στο εξωτερικό λένε «Διαμαντίδης και Σπανούλης» (pics &vids)

 

Ξάνθη: «Ήρωας του 1821 ο επόπτης Καρατζίκας»!

 

Παρακολουθεί Κώστα Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ

 

Γκουαρντιόλα: «Περιμένουμε να παίξει πολύ αμυντικά η Μάντσεστερ»

 

Τσάβι: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: