22 Απρ 2014

"Ο Σπανούλης μας θύμισε ποιοι είμαστε"


Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί της Ρεάλ, την προσπάθεια όλων να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη μετά το δεύτερο ματς στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κατάφερε να μειώσει τη σειρά των προημιτελικών σε 2-1, μένοντας παράλληλα ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει να περάσει στο φάιναλ-φορ που θα γίνει στο Μιλάνο.
Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Βασίλισσας, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί της Ρεάλ, την προσπάθεια που έκαναν όλοι στον στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων", ενώ θυμήθηκε τα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη μετά την δεύτερη ήττα στη Μαδρίτη.
"Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε καλά, σημασία έχει όλοι από την δική τους πλευρά ο καθένας να βοηθάνε την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της και να παίρνει νίκες. Είχαμε μία ευκαιρία να πάρουμε το προηγούμενο παιχνίδι στη Μαδρίτη, όμως στο τέλος δεν τα καταφέραμε", ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ και προσθεσε:
"Ήθελα σήμερα (σ.σ.: 21/4) να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και οι συμπαίκτες μου για να μειώσουμε τη σειρά και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και στην επίθεση και τα καταφέραμε".
Σε ερώτηση για το ότι όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με πάθος, ώστε να δυσκολέψουν το έργο των Ισπανών, ο Ντάνστον είπε: "Μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Σπανούλης μας θύμισε ποιοι είμαστε. Είπε πώς είμαστε οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης δεν γίνεται να μας... σκουπίσουν στα προημιτελικά. Προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ, να της βάλουμε δύσκολα και το πετύχαμε. Η προσοχή μας τώρα είναι στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το 2-2, ώστε να ξανα πάμε στην Ισπανία".
Για το ότι η Ρεάλ παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να περάσει στο φάιναλ-φορ είπε: "Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά θεωρώ πώς στην επίθεση μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα".
Για το πάθος και την ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσε: "Μπορείς να έχεις καλά και κακά παιχνίδια, αλλά το πάθος και η ενέργεια δεν πρέπει να λείπουν από τον τρόπο που αγωνίζεσαι. Είναι σηματικά στοιχεία για εμάς. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
Τέλος, όσον αφορά την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φιλαθλοι του Ολυμπιακού στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπράιαντ Ντάνστον τόνισε: "Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική σε αυτό το γήπεδο, σε σχέση με άλλα γήπεδα της Ευρώπης. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ και τον θέλουμε δίπλα μας και στο επόμενο παιχνίδι. Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο πάντα μας δίνει ενέργεια".

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

 

Μπαρτζώκας: "Ουδείς κοιμάται..."

 

Ποικιλίδης: «Έχουμε τρεις αντιπάλους»

 

Επιστρέφει ο Ρόσι

 

Άφησες απλήρωτο το χαράτσι της ΔΕΗ; Έρχεται ο...Θεoχάρης!

 

Φλέρταρε τη βοηθό και αποβλήθηκε! (VIDEO+PHOTOS)

 

ΑΡΜΑΝΙ ΤΖΙΝΣ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1-2 Μος: «Είμαστε έτοιμοι!»

 

Κοτσόλης: «Πλέον είμαστε έτοιμοι»

 

Μόνο ένας στους επτά δικαιούται το κοινωνικό επίδομα!

 

Πάνοπλη η Ρεάλ Μαδρίτης

 

Προσωρινός προπονητής της Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς

 

Προσέλαβε… γεωπόνο η Καλλονή

 

"Ο Σπανούλης μας θύμισε ποιοι είμαστε"

 

Γκολ από 45 μέτρα!

 

Η Μπαρτσελόνα «βλέπει» Ρούντι Γκαρσία

 

Live Streaming. 22:00 Manchester City vs West Bromwich Albion 3-1 Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: