7 Απρ 2014

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό» Για την μάχη της παραμονής, την νίκη επί του Εργοτέλη και την επόμενη ημέρα μίλησε στο gazzetta.gr ο Αντώνης Πετρόπουλος, που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την σωτηρία.


Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, όμως η μάχη για την παραμονή έχει φουντώσει για τα καλά, αφού όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Τα σενάρια είναι πολλά, τα κομπιουτεράκι έχουν πάρει φωτιά, αφού τα χτεσινά αποτελέσματα, όχι μόνο δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα, αλλά τα έμπλεξαν ακόμα περισσότερο. 
Ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της 33ης αγωνιστικής, ήταν ο Απόλλωνας, που επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ξάνθης και πήρε προβάδισμα για την παραμονή. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών και πρώτο σκόρερ της Ταξιαρχίας, τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματα στον αγώνα με τους Κρητικούς, το... εγκεφαλικό στο δοκάρι του Διαμαντάκου και την λύτρωση στις καθυστερήσεις! 
Ο πολύπειρος επιθετικός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνέχεια και να εκφράσει την αισιοδοξία του για την παραμονή, ενώ δεν δίστασε να δώσει το... έναυσμα για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός κουβέντας τον πρόεδρο του συλλόγου, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τον κόσμο του Απόλλωνα, που είναι φίλαθλος και όχι οπαδός!

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ

 

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»


ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: