1 Απρ 2014

Με Φουστέρ και Σαβιόλα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2/4, 19:00), με τους Φουστέρ και Σαβιόλα να βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε ο Μίτσελ για το ματς.


Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Τετάρτης (2/4, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον "Δικέφαλο", με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (1/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Έμφαση δόθηκε στην τακτική, με ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Αρκετοί παίκτες, όπως οι Χολέμπας, Φουστέρ και Ντομίνγκες, έμειναν στο γήπεδο μετά τυην ολοκλήρωση του προγράμματος και δούλεψαν στις εκτελέσεις φάουλ.
Ο Βέργος έμεινε εκτός προπόνησης με μικροενοχλήσεις στον ορθό κοιλιακό και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ιμπαγάσα γυμνάστηκε με την ομάδα, όπως και ο Σιόβας που στην συνέχεια ακολούθησε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα.
Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος, είναι οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Μίτσελ στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Barcelona - Atletico Madrid 1-1(video),Manchester United - Bayern Munchen 1-1(video) Champions League


Λάσμε: Ετοιμοι για Μάλαγα

 

Έφτασε το τέλος!

 

Μπλαν: «Πάντα με εντυπωσιάζει ο Αζάρ»

 

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ Δεν προπονήθηκαν Πρίντεζης και Περπέρογλου

 

Χωρίς Μαρσέλο με Ντόρτμουντ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/04/1991....

 

«Βαθιά απώλεια ο χαμός του Κυράστα»

 

H ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 80.000 σημαίες στο Καμπ Νου απόψε

 

Γεωργιάδης: «Θέλουμε τον τίτλο» (vid)

 

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: