30 Απρ 2014

Αναστασίου: "Το παιχνίδι ήταν ένα στοίχημα για μας"

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, αλλά τόνισε απογοητευμένος γιατί δεν ήρθε η νίκη.




Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιάννη Αναστασίου η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Από τη μία πίστευε στη νίκη αλλά από την άλλη δεν παραγνώρισε τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:
Για την ισοπαλία και την απόδοση του Παναθηναϊκού: Πάντα το πρώτο ματς μετά από ένα τρόπαιο και ειδικά για μία νέα ομάδα αποτελεί ένα στοίχημα για την εικόνα της. Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή με βάση τις συνθήκες. Ζέστη, βαρύ γήπεδο και σε συνδυασμό με τις αναγκαστικές αλλαγές, νομίζω πως αν φρεσκάραμε λίγο την ομάδα και τελειώναμε τις φάσεις, θα είχαμε το πάνω χέρι. Είχε και ο Ατρόμητος κάποιες φάσεις, κυρίως από δικά μας λάθη.
Στην αρχή του β’ μέρους χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πέτριτς, δεχτήκαμε την ισοφάριση, χάσαμε άλλες δύο φάσεις με τον Πέτριτς και τον Ζέκα και δυστυχώς δεν κάναμε γκολ. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές με τον Ατζαγκούν και τον Αμπέντ, που μας άλλαξαν το σχήμα. Στο τελευταίο 15λεπτο παίξαμε με 10 παίκτες κόντρα σε μία δυνατή ομάδα και αυτό έκανε πιο δύσκολη την αποστολή μας.
 Είχαμε τη φάση με τον Καρέλη και θα μπορούσε να πετύχει το νικητήριο γκολ, αλλά είχε και ο Ατρόμητος το σουτ του Παπαδόπουλου. Ήταν ένα καλό ματς. Είχαμε πιο πολλές φάσεις, ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Για το πώς αισθάνεται για το βαθμό της ισοπαλίας, δεδομένων των συνθηκών: Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος. Αυτό συζήτησα με τους συνεργάτες μου. Εγώ είμαι απογοητευμένος. Προσωπικά περίμενα τρεις πόντους και ο ένας δεν με ικανοποιεί.
Για το ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ από στημένη φάση: Γενικά, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεχτήκαμε ελάχιστα γκολ από στημένες φάσεις. Ως ομάδα και ως αμυντική λειτουργία είμαστε καλά. Είχα πει στα παιδιά ότι μόνο από στημένες φάσεις θα απειληθούμε. Είναι εύκολο να πούμε τι έφταιξε και τι όχι. Τα παιδιά προσπάθησαν. Είναι κάτι που αν μας κοστίζει βαθμούς, θα το βελτιώσουμε. Έχουμε δείξει τρομερή βελτίωση σε αυτό το κομμάτι αλλά ήταν η κακή στιγμή και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.
Για το πώς τραυματίστηκαν οι παίκτες του: Του Αμπέντ ο τραυματισμός ήταν με τον Ταυλαρίδη που τον βρήκε στο γοφό. Όταν είναι χτύπημα είναι δύσκολο. Τον Ατζαγκούν κάποιος τον πάτησε δυνατά. Ο Λαγός έχει ένα χτύπημα στο κεφάλι από τη φάση με τον Ταυλαρίδη.
Για το ότι σε τρία ματς ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει τον Ατρόμητο: Δεν είναι κάτι άσχημο. Είναι μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που ξέρει τι να κάνει και πώς να το κάνει. Δεν θα έλεγα ότι σημαίνει κάτι. Μπορούσαμε να νικήσουμε στο πρωτάθλημα ή απόψε. Είναι μία καλή ομάδα που όταν την αφήνεις στο παιχνίδι θα σου κάνει τη ζημιά. Λέει κάτι ότι δεν τους νικήσαμε αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο τέταρτο παιχνίδι.
Για την παρουσία του Πέτριτς: Η γενική του εικόνα με άφησε ικανοποιημένο. Αντιμετώπισε δύο δυνατά και σκληρά στόπερ, τον Λαζαρίδη και τον Ταυλαρίδη. Δούλεψε καλά για την ομάδα και έκανε σωστά πράγματα. Δεν του  βγήκαν οι φάσεις και ίσως με την ποιότητα του έπρεπε να τις τελειώσει. Όμως δείχνει ότι ανεβαίνει και αυτό είναι θετικό για εμάς. Δουλεύει και ο ίδιος και προσπαθεί να δείξει ότι είναι σημαντικός για την ομάδα. Περιμένω να δείξει την ποιότητα του στα επόμενα ματς.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Chelsea - Atletico Madrid 1-3(videos) Champions League

 

ΑΕΚ.Oταν απέρριψαν τον Σιμεόνε...


ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

 

Παράσχος: «Πολύ κακοί στην τελική προσπάθεια»


Θέλουν Μουρίνιο στον τελικό

 

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 8-6

 

Νάστος: «Θετικό η αντίδραση»

 

Live Streaming.17:00 Atromitos - Panathinaikos 1-1

 

Γεννημένος νικητής

 

Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

 

Λίνο: Πρέπει να ξέρουμε γιατί φοράμε αυτή την φανέλα

 

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο Τσόρι μιλά για Ρίβερ και Σαβιόλα

 

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ

 

Κλίπερς - Γουόριορς 113-103 (video)

 

Θέλει Σμάιχελ η Άρσεναλ

 

Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Real Madrid 0-4(0-5)(videos) Champions League


Δεν υπάρχουν σχόλια: