2 Απρ 2014

Χάνει το Μουντιάλ ο Μήτρογλου;

Εντονη ανησυχία επικρατεί σε Αγγλία και Ελλάδα, σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για θεραπείες στο κέντρο, όπου είχε πάει για τη δική του "περιπέτεια" στο γόνατο ο Σεμπάστιαν Λέτο. Οι μεν άνθρωποι της Φούλαμ "κλαίνε" τα λεφτά που δαπάνησαν για την μεταγραφή του Ελληνα φορ, ο οποίος δύσκολα θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, οι δε Ελληνες ανησυχούν μήπως χάσει ακόμη και το Μουντιάλ!


Ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου ανέφερε πως στη Φούλαμ (ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας) συνειδητοποιούν ότι ο 25άχρονος άσος δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.  Να θυμίσουμε πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο. Την Τρίτη κυκλοφόρησε πως αναμένεται να χρειαστεί να παραμείνει εκεί για άλλες δύο εβδομάδες, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του!
Το πρόβλημα βέβαια, αφορά άμεσα και την Εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ο βασικός φορ της γαλανόλευκης φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όχι μόνο γιατί δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό και δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Στα σχετικά ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου γίνεται και αναφορά και στα οικονομικά μεγέθη για τον παίκτη. Επισημαίνεται, λοιπόν, πως ο Μήτρογλου έχει στοιχίσει 103.559 λίρες ανά λεπτό με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να ανέρχονται στις 40.000 λίρες!

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Chelsea 3-1(video),Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0(video) Champions League


Στα 37.7 εκ. το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

 

Live Streaming.21:00 Armania Jeans Milano - Barcelona 91-63!!! Euroleague

 

"Ασημένια" η Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό


Πανικός μετά το γκολ του Αθανασιάδη(video)

 

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣ Αγγέλου: «Έχουμε κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

 

Ψύχραιμοι στην Μπαρτσελόνα

 

Να τα χιλιάσει ο… ναός! (video)

 

Live Streaming.19:00 Olympiakos - PAOK Saloniki 2-1

 

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα από τη FIFA!

 

Μουντιάλ: Το γκολ της Γαλλίας και η εισβολή στο γήπεδο

 

ΠΑΟ χωρίς έλεος...

 

Facts & Figures για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

 

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Γκουαρδιόλα

 

Διαμαντίδης: "Καλή ατμόσφαιρα με χρώμα και φωνές"

 

Έτσι έστηναν τα ματς στη Ρωσία!

 

Βέργος: Προνόμιο και υποχρέωση ο Ολυμπιακός

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Atletico Madrid 1-1(video),Manchester United - Bayern Munchen 1-1(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: