3 Απρ 2014

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: "Δεν φοράς παντελόνια". Κωνσταντίνου: "Ελα έξω χωρίς τους μπράβους"

"Δεν φοράς παντελόνια", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Γιάννη Αλαφούζο! "Έλα έξω να τα πούμε, αλλά χωρίς τους μπράβους", είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού! Αυτά και πολλά άλλα... ωραία ακούστηκαν στη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League. Οι "συγνώμες", η παραδοχή Μαρινάκη σε Βρύζα για τη διαιτησία και όλο το παρασκήνιο.

"Δεν φοράς παντελόνια", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Γιάννη Αλαφούζο! "Έλα έξω να τα πούμε, αλλά χωρίς τους μπράβους", είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού! Αυτά και πολλά άλλα... ωραία ακούστηκαν στη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League. Οι "συγνώμες", η παραδοχή Μαρινάκη σε Βρύζα για τη διαιτησία και όλο το παρασκήνιο.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΆΡΗ ΑΣΒΕΣΤΑ
Εντονη λογομαχία Μαρινάκη και Αλαφούζου στο ΔΣ της Λίγκας
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο ΔΣ. της Superleague μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου.
Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είχαν έντονες λογομαχίες για μία σειρά θεμάτων με κύριο αυτό της διαιτησίας. Ακούστηκαν, μάλιστα, βαριές εκφράσεις ενώ στις αντεγκλήσεις παρενέβη και ο έτερος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου.
Κατά άλλες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πρόταση να οριστούν δύο ξένοι αρχιδιαιτητές οι οποίοι θα βρίσκονται σε μόνιμη βάση στην Ελλάδα και θα ορίζουν τις εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία, ενώ η πρόταση του Αλαφούζου ήταν ξένοι παρατηρητές.
Στο τέλος πάντως οι τόνοι έπεσαν και επικράτησε ένα πιο...συντροφικό κλίμα με κύριο μότο "να μην ευτελίζουμε μόνοι μας το προϊόν". Συμφωνήθηκε δε μεταξύ των παρευρισκομένων να παύσουν οι ανακοινώσεις - δηλώσεις και σε εύλογο χρονικό διάστημα να κατατεθούν προτάσεις από κάθε πλευρά για τη βελτίωση του προϊόντος.
Η ανακοίνωση της Λίγκας:
Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων).
Παρέστησαν –μεταξύ άλλων-  οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.
Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών.
Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος.

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:05 FC Basel - Valencia CF 3-0,Porto - FC Sevilla 1-0,AZ Alkmaar - Benfica Lisbon 0-1,Olympique Lyon - Juventus 0-1(videos).Europa League

 

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Unicaja Malaga 69-60,Laboral Kutxa - Fenerbahce 95-73,Bayern Munchen - Maccabi Tel Aviv 92-94 Euroleague


Διάλογος Μαρινάκη-Βρύζα

 

Όλα για την πρόκριση!

 

Ο ΝΤΙΚ ΜΠΑΒΕΤΑ Ο αειθαλής διαιτητής των 2.633 αγώνων!


Η σκοτεινή πλευρά των αστεριών…

 

Μώραλης: "Στο τέλος υπήρξε συμφωνία"

 

Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

 

Ρούνεϊ: Ήρθε με τις τάπες ο Σβαϊνστάιγκερ

 

Βραζιλιάνοι, νάνοι και παιχταράδες

 

«ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ. ΤΟ ΗΘΕΛΕ» Πέπε: «Αν ήμουν ο Μπουσκέτς, θα με είχαν διώξει από την Ισπανία»

 

«Υπάρχει οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο»

 

O Bαρούχας για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

 

Στο πλευρό του Μπενίτεθ ο 19χρονος Ισαΐδης

 

Πλάθα: «Κόντρα στα προγνωστικά στο ΟΑΚΑ»

 

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Chelsea 3-1(video),Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: