7 Απρ 2014

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

Αν και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε και παράπονα για τις «ανορθογραφίες» που είδε μέσα στο γήπεδο.

Είναι βέβαιο πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό και το γεγονός πως έχει δείξει πολύ μεγάλη βελτίωση.
Ωστόσο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν σταματά να ψάχνει τρόπους για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία και παράλληλα να προσπαθεί να διορθώσει κάποια λάθη που συνεχίζει να βλέπει από τους παίκτες του.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σημερινή (Δευτέρα) μίνι ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων».
Τα κύρια στοιχεία που δυσαρέστησαν τον Αναστασίου ήταν τα αρκετά λάθη αλλά και το γεγονός πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και να «τελειώσουν» το ματς απέναντι στον Λεβαδειακό, κάτι που αν επαναληφθεί σε δυσκολότερο παιχνίδι ενδεχομένως να κοστίσει ακριβά.
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αλλά κάναμε και αρκετά λάθη. Παράλληλα είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε καλύτερα πολλές φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί θα είναι σαφώς πιο δύσκολα και δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες.
Παίζουμε την Κυριακή με την Ξάνθη η οποία θέλει πάση θυσία την νίκη. Την θέλουμε όμως και εμείς και θα πάμε για να κερδίσουμε. Μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες» ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό


Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ


Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: