5 Απρ 2014

Κασίγιας: Δεν επιτρέπεται άλλο λάθος

Κασίγιας: Δεν επιτρέπεται άλλο λάθοςΟ Ισπανός πορτιέρο υπογράμμισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει περιθώρια για άλλα «στραβοπατήματα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 3η θέση λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Ίκερ Κασίγιας επεσήμανε πως από εδώ και στο εξής δεν επιτρέπονται τα λάθη στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε: "Το ματς του Σαββάτου με την Σοσιεδάδ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στο εξής, δεν επιτρέπεται άλλο λάθος, αλλά η αντίπαλος μας είναι πολύ ισχυρή στο Ανοέτα και θα είναι δύσκολο".
Για το γεγονός πως ο Κάρλο Αντσελότι προτιμάει στα παιχνίδια πρωταθλήματος τον Ντιέγκο Λόπεθ και όχι τον ίδιο για την θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Κασίγιας δήλωσε: "Ο Κάρλο Αντσελότι το έχει ακολουθήσει αυτό από το ξεκίνημα της σεζόν. Εμπιστεύεται τον Ντιέγκο στο πρωτάθλημα και εμένα στο Κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει νόημα να αλλάξει τώρα η κατάσταση. Ο Λόπεθ αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη μας αφού είναι βασικός, θα παραμείνει έτσι. Είναι απλό".

Πηγή: AEK365

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!



Live Streaming.21:00 Real Sociedad vs Real Madrid  0-4(video)Spain LIGA BBVA

 

Ένταση στον τελικό Κυπέλλου Γ' Εθνικής (videos)

 

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

 

Live Streaming.19:30 Chelsea - Stoke 3-0(videos)England Premier League

 

Live Streaming.19:00 Barcelona - Betis Spain 3-1 LIGA BBVA

 

Σα Πίντο: «Θέλουμε σοβαρές διαιτησίες»


Live Streaming.17:00 Newcastle - Manchester United 0-4,Aston Villa - Fulham 1-2,Norwich - West Bromwich 0-1,Hull - Swansea 1-0,Cardiff - Crystal Palace 0-3(videos) England Premier League

 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ15 (live tv) 0-1

 

Τόρες: "Έχω υπογράψει σε 4 ομάδες..."

 

Live Streaming.14:45 Manchester City - Southampton FC 4-1 England(videos) Premier League

 

Το θρίλερ της παραμονής κορυφώνεται

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Αμφίβολος εν όψει Μπάγερν για ένα... δάχτυλο Ρούνεϊ

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - PBC Lokomotiv Kuban 81-55,Partizan NIS Belgrade - Zalgiris 78-67 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: