22 Απρ 2014

Μπαρτζώκας: "Ουδείς κοιμάται..."

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά υποστήριξε ότι αν ο Ολυμπιακός εμφανιστεί με την ίδια αποφασιστικότητα μπορεί να της προκαλέσει ξανά προβλήματα.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης σχολίασε: "Δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση σχετικά με το στόχο. Θα παίξουμε πάρα πολύ αποφασιστικά, δεν σκεφτόμαστε την πιθανότητα πέμπτου παιχνιδιού. Ούτε μπορεί κανείς να κοιμηθεί ή να είναι ήσυχος. Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατά τη γνώμη μου, είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, οφείλουμε να παλέψουμε κάθε μπάλα, κάθε κατοχή και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.
Αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη. Νομίζω πως όποιος καταλαβαίνει λίγο το μπάσκετ μπορεί να δει που στοχεύσαμε και κάνει ένα καλό διάβασμα των στατιστικών μπορεί να δει που είναι δυνατή η Ρεάλ. Το μεγάλο της όπλο είναι η μεγάλη εμπειρία, έχουν τίτλους οι παίκτες της. Η Ρεάλ χτίστηκε εφέτος για να πάρει την Ευρωλίγκα με μια σειρά κινήσεων τα προηγούμενα χρόνια. Ακούω ότι ο Μίροτιτς του χρόνου θα είναι στους Μπουλς, ο Γιουγ στους Ρόκετς και εφέτος είναι η μεγάλη τους ευκαιρία.
Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να τους βάλουμε πίεση. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου όπως και στο τρίτο ματς. Θέλω να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί. Να σας αναφέρω χαρακτηριστικά πως ο Πρίντεζης έλειπε καιρό και έπαιξε τρία ματς σε δέκα ημέρες. Είδατε τον Κάρολ, ο οποίος είναι ποιοτικός πως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Χρειάζεται και λίγη τύχη για να κερδίσεις τη Ρεάλ. Ο Πέτγουεϊ έχει ένα μικρό τράβηγμα στον προσαγωγό, εάν ήταν οποιοδήποτε άλλο ματς δεν θα έπαιζε, τη Δευτέρα μας βοήθησε, έβγαλε μεγάλη ενέργεια και ελπίζω να μπορεί να μας βοηθήσει και την Τετάρτη.
Θα ετοιμάσουμε και εμείς κάποιο καινούργιο στοιχείο στην άμυνα, αλλά κατά τη γνώμη μου σημαντικότερο ρόλο παίζει η πνευματική προετοιμασία των παικτών γι' αυτή τη σειρά. Είναι παράλογο να βάλουμε τον Περπέρογλου. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μπορεί να μας βοηθήσει μετά".

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

 

Ποικιλίδης: «Έχουμε τρεις αντιπάλους»

 

Επιστρέφει ο Ρόσι

 

Άφησες απλήρωτο το χαράτσι της ΔΕΗ; Έρχεται ο...Θεoχάρης!

 

Φλέρταρε τη βοηθό και αποβλήθηκε! (VIDEO+PHOTOS)

 

ΑΡΜΑΝΙ ΤΖΙΝΣ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1-2 Μος: «Είμαστε έτοιμοι!»

 

Κοτσόλης: «Πλέον είμαστε έτοιμοι»

 

Μόνο ένας στους επτά δικαιούται το κοινωνικό επίδομα!

 

Πάνοπλη η Ρεάλ Μαδρίτης

 

Προσωρινός προπονητής της Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς

 

Προσέλαβε… γεωπόνο η Καλλονή

 

"Ο Σπανούλης μας θύμισε ποιοι είμαστε"

 

Γκολ από 45 μέτρα!

 

Η Μπαρτσελόνα «βλέπει» Ρούντι Γκαρσία

 

Live Streaming. 22:00 Manchester City vs West Bromwich Albion 3-1 Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: